/ • Personligt - Vardag /

En helt vanlig fredag?

Jag får känslan av att det är något speciellt som händer idag. Någon annan? Vi har nämligen blivit överrösta med reklam som alla har haft en enda gemensam nämnare...
 
 
Jo, jag får en liiiiten känsla av att det är Black Friday idag ;)
Det verkar vara det enda som har cirkulerat i hela landet idag. Vart man än vänder sig är det reklam om kampanjer, vilket jag tycker är helt underbart. Jag gillar sånt här. Jag kan sitta i flera timmar och bara glo runt på olika hemsidor för att hitta de sänkta priserna. Jag är dock en sådan person som älskar att handla men som hatar att spendera pengar. Det blir lite svårt där, och tyvärr har jag inte gjort några fantastiska fynd idag. Inte än i alla fall, de flesta butiker har ju faktiskt kampanjer hela helgen.
Jag är verkligen i stort behov av en ny dator, men det enda jag klickat hem idag är några småsaker. Jag är ganska inställd på att nästa dator blir en Mac, men dom kostar ju en hel del och därför skjuter jag upp det hela tiden. "Jag kommer inte att fota så mycket i vinter, jag klarar mig ett tag till." Hopplöst, jag vet ;) Jag riktar in mig på mellandagsrean istället!