Slapp i mellandagarna

Det är något mysigt över mellandagarna tycker jag. Ett slags lugn som lägger sig efter julen, då all stress försvinner och alla bara andas ut. All stress inför juldagarna bara försvinner, allting är klart och allting är över och ändå ligger lite av den där magin kvar. Samtidigt byggs förväntan upp inför det nya året. Jag har aldrig varit mycket för att fira nyår egentligen, men det är ändå en härlig känsla av att ett nytt år börjar. Det blir lite som att man får ta nya tag. Åtminstone inbillar man sig det, fast egentligen spelar det väl ingen roll när man bestämmer sig för att börja på något nytt. Men det blir lite lättare att göra det i samband med det nya året.
 
Imorse var jag ute och myste med min lilla lurvboll. Jag älskar när vintern kommer tillsammans med den tjocka pälsen. Hur mysigt är det inte att begrava händerna i allt fluff? Solen sken och luften var ganska mild när jag skruttade runt lite på ridvolten. Alla mina ridkompisar är bortresta just idag, och då jag ska iväg ikväll fick det bli en dagstur. Det var ganska skönt att faktiskt kunna se något när man rider också, vanligtvis är det ju kolsvart.. ;) Nej men vi hade det mysigt idag, ponnyn och jag <3
 
 
Om bara ett litet tag ska jag ta min extremt tunga väska och bege mig till bussen. Jag ska nämligen åka upp till Uppsala idag och fira nyår med mina bästa kompisar. Det är ju inte alltid vi lyckas få till en träff med alla fyra då vi alla är utspridda i halva landet, så det blir lite extra roligt när det faktiskt går. Och det känns roligt att få börja det nya året med mina absoluta favoritmänniskor!
 
Jag kommer att ta med mig både kameran och datorn upp, men jag vet inte hur mycket jag kommer att kunna uppdatera. Ni har väl lärt er hur jag fungerar nu - jag lovar en sak och sen blir det inte riktigt så. Därför tänkte jag att jag inte ens lovar någon uppdatering de närmsta dagarna, utan vi får se hur det blir. Något ska jag säkert kunna klämma in, men det är inte helt omöjligt att jag fastnar i allt annat.
 
På tal om absolut ingenting, har ni sett världens sötaste juldekoration jag köpte för ett tag sedan? Jag har helt missat att visa den, och jag tycker att det behövs för att den är SÅ HIMLA SÖT! Jag kände att det här inlägget behövde en bild till, och då tänkte jag att snögubben kunde få ta plats här i bloggen. Som jag skrev förut så är jag ju så svag för gulliga julsaker, så nu har jag ytterligare en sak till samlingen... ;)
 
#1 / / Tilda:

Gaaash vilken söt tomte! Vart har du hittat den? =D