/ • Personligt - Vardag /

En seg söndag

Jag fick precis en pik av min kompis att jag glömt att blogga, så då var det lika bra att ta upp datorn direkt ;)
 
Igår var jag och brorsan på 50-års fest hos min gudfar vilket slutade som en av dom bästa kvällarna på länge. Vi höll till på M/S Molly på Strandvägen och vädret höll sig alldeles lagom hela kvällen. Fönsterna i matsalen blickade ut mot viken och med kvällssolen som speglade sig i vattnet bidrog det till en galet fin utsikt. Maten var helt fantastisk och det var trevligt att träffa alla igen. De flesta har jag träffat på ett eller annat sätt någon gång, och favoritdelen på hela kvällen var att få umgås med mina absoluta favoritgrabbar igen, Axel och Joel. Jag har sprungit runt och jagat dom sedan dom lärde sig att gå, men nu var det alldeles för länge sen sist. Jag hade verkligen glömt bort hur härliga dom är och det var så himla roligt! Kvällen avslutades med bad i badtunna med skollhett vatten innan vi rullade hemåt klockan ett på natten. Tack allihopa för en fantastisk kväll!
 
Idag har jag och Jonas legat framför TV:n hela dagen och kollat Criminal Minds. Vi har plöjt igenom två säsonger på en vecka nu och jäklar vad bra det är! Jag är helt fast. Jag börjar känna mig lite rastlös nu däremot, så det får nog bli en liten utflykt ikväll. Jag vet inte vad eller vart, men det visar sig :D
 
/ • Foto - Natur /

Tidig start

Imorse ringde klockan tidigt. 05.00 plockade jag upp min kusin och skjutsade ut henne till Bromma flygplats, och på vägen hem kände jag helt plötsligt inte för att åka hem. Det är något speciellt med att vara ute så tidigt på morgonen. Rusningstrafiken har inte kommit igång ännu och hela staden ligger som i en dvala. Stockholm är mitt hem, men det häktiska tempot kan ibland vara lite väl krävande. Oftast trivs jag med det, men det är inte helt fel att få känna sig ensam ibland, att få lite andrum. Jag styrde bilen till en skog jag spenderade mycket tid i när jag var liten. Vi brukade gå dit med klassen i lågstadiet, alla tog med sig matsäck och så sprang vi runt och lekte tills vi inte orkade längre. Gräset har nu vuxit sig högt och gömmer den lilla dungen vi en gång var på, men det ligger ändå varmt om hjärtat.  Den stora stocken ni ser på bild två här nedanför är stocken alla satt på när det var samling. Det är roligt att få uppleva gamla minnen ibland, att få se alla platser och minnas allt man har gjort.
 
Skogen har verkligen ett lugnt i sig, och även fast det är Härjedalsskogarna jag längtar efter mest just nu så är det inte helt fel att bara promenera på en stig mitt bland grönskan. Igår var jag ut till Björkvik och gick runt utmed vattnet. Det behövs ibland, att bara få komma bort från allt och alla och bara få andas. Morgonsolen började redan värma och gav ifrån sig det där fantastiska ljuset, allt var så fint!
 
/ • Foto - Djur /

Denice och Celona

Häromdagen var jag ju med Denice på hennes hoppträning. Idag har jag suttit och redigerat bilderna, och jisses vad bra det blev! Är faktiskt riktigt nöjd, det var så himla mysig kvällssol som får bilderna att sticka ut. Jag hoppas verkligen att fler och fler inser vilken enorm skillnad det är på solen när den står som högst på himlen och när det bara är några timmar kvar innan den går ner. Vi hade verkligen tur i söndags, ridbanan var ganska bra placerad med skog i bakgrunden som kunde dämpa dom värsta solstrålarna, vilket bara gjorde allt så himla fint. Åh, jag blir alltid så himla taggad på att fota mer när jag kommer hem med en sån här drös med bilder! Modellsugen, någon? :D