/ • Foto - Natur / • Resor - Gotland 2016 /

Sommarkvällar

- Gotland 2016 -
 
En av kvällarna på Gotland tog jag och Erica en promenad där vi bodde. Det var fotboll på TV som dom andra tittade på, men ingen av oss var så vidare intresserad av det, så vi sa att vi kunde lika gärna gå ut och fota lite. Solen hade lämnat fantastiska färger på himlen och jag mådde himla gott när vi gick där utmed vägen. Vi bodde ju som sagt i en omgjord lada och hade åkrar omkring oss vilket håll man än tittade åt. Kvällsljuset gjorde omgivningarna rättvisa och jisses vad vackert det var!
 
 
Det är verkligen något alldeles speciellt med en åker i solnedgång. Den där hårda gula färgen i dagsljus ersätts på kvällarna av en mildare, varmrare färg, och med den färgade himlen i bakgrunden som kontrast finns det nästan inget finare. Här hade jag mer än gärna velat ha en ordentlig photoshoot. Det ville jag i och för sig vart jag än åkte på Gotland, allting var så vackert. De gröna fälten och de kritvita stenstränderna med det blåa havet i bakgrunden. Gah!!
 
Jag funderar starkt på att åka tillbaka till Gotland någon gång och bara åka runt och fota, antingen ta med mig modeller eller hitta folk på ön. Det fanns verkligen perfekta locations vart man än var, och hela jag sprudlade med energi och motivation. Här hemma i Stockholm finns det vackra platser, men ingenting går upp emot den riktiga landsbygden, både uppåt och neråt i vårt avlånga land.