/ • Personligt - Vardag /

Man tar vad man har

En av mina bästa kompisar fyllde år i mars, och jag har varit så himla seg med att ge henne en födelsedagspresent, usch på mig! Jag har faktiskt aldrig glömt bort det, jag har bara skjutit upp det hela tiden. Eftersom hon bor i Uppsala träffas vi inte så ofta och då har jag alltid tyckt att det kan vänta till nästa gång ;) Nu på lördag kommer hon ner hit och förra veckan satte jag mig faktiskt ner och beställde hem lite grejer, och idag tänkte jag slå in allt.
 
Nu var det ju bara så att vi hade absolut världens sämsta present-förråd. Vi hade ordentligt presentpapper, men det räckte inte långt. Sen hittade jag lite papper från lillebrors student och tog lite av det. Sen tog det också slut, och vad hade vi kvar då? Jo, julklappspapper... Så grattis på födelsedagen, grattis till studenten och god jul, Erica ;) Kan även säga att allt papper räckte PRECIS till alla saker, och då tänker jag att det var meant to be.
 
 
Kan var den fulaste, men ändå finaste, presentkorgen någonsin. Jag tycker att den har viss charm, och jag hade i alla fall roligt ;)
/ • Personligt - Vardag /

Första steget!

Gårdagen måste ha varit årets varmasta dag hittills, men idag vaknade jag däremot upp med smatter mot fönstret och sedan dess har det regnat hela tiden. Jag hade sett fram emot en till solig dag, men det ser ut som att jag får sitta inne och titta på serier idag :D
 
Har packat upp min stora kasse från Ullared idag och precis som sist blev jag förvånad över hur lite jag faktiskt köpte. Jag hittar hur mycket som helst och så står jag och funderar ett tag innan jag kommer fram till att det är onödigt, och så slutar det alltid med att jag ångrar mig. Jag gillar att jag är skeptisk och inte köper precis allting, men ibland kanske jag är lite väl snål. Nu vill jag åka tillbaka och köpa mer saker ;)
Däremot så köpte jag ÄNTLIGEN en ny papperskorg! Kommer ni ihåg den där lilla listan jag la upp tidigare i år om att jag vill ändra saker i mitt rum? Papperskorgen blev det första jag kan stryka, yay!
 
Haha, förstår ni varför jag har velat ha en ny?
 
/ • Resor - Övrigt /

Ullared!

Nu sitter jag hemma i mitt lilla rum igen, lyssnar på musik, redigerar lite bilder och längtar tillbaka. Vi var bara borta i två dagar och ibland är det allt som behövs, att få komma bort och ladda batterierna.
 
Vi var på plats på Ullared lite efter klockan 8 igår och vi gick direkt ner till hästavdelningen. Jag tror att vi taggade upp varandra, vi sprang runt där och provade kläder i över en timme och tyckte att det var jätteroligt. Jag brukar orka gå in i provhytten en gång, sen har jag tröttnat och vill gå vidare, men igår var det plötsligt jätteroligt. Jag tror att vi gick där nere i 2,5-3 timmar, bara på djuravdelningen. Jag fick med mig några nya ridkläder hem och även ett nytt halsband och lite godis till Hera ;)
 
Sedan var det vidare upp till övervåningen och gå igenom allting annat. Jag älskar sådana här affärer, som har precis allting till bra priser. Sen kanske inte kvalitén på vissa saker är lika hög som på andra ställen, men det gör liksom inget så länge man har det i bakhuvudet och vet vad man betalar för. Vi hade dessutom en väldig tur - det var så extremt tomt på folk! När jag var där i oktober så fick man verkligen armbåga sig fram, men även då tyckte jag att det var helt okej i jämförelse med hur man har sett att det kan vara. Igår kunde vi knata runt där utan problem - det var nästan så att det var trängre på min Ica-butik här hemma än det var på Ullared. Det var jätteskönt att kunna gå runt utan att bli irriterad, och att faktiskt kunna röra sig fram och tillbaka.
 
Jag tror att vi var där inne i ca 7 timmar, vilket är helt galet. Ändå kände jag mig förvånadsvärt pigg och glad och vi lyckades klara oss hela dagen utan att någon blev irriterad eller sur :D
 
Jag har inga bilder från gårdagen, men här kommer några fler från vår lilla stuga och områder runt omkring!