/ • Resor - Övrigt /

Ullared!

Nu sitter jag hemma i mitt lilla rum igen, lyssnar på musik, redigerar lite bilder och längtar tillbaka. Vi var bara borta i två dagar och ibland är det allt som behövs, att få komma bort och ladda batterierna.
 
Vi var på plats på Ullared lite efter klockan 8 igår och vi gick direkt ner till hästavdelningen. Jag tror att vi taggade upp varandra, vi sprang runt där och provade kläder i över en timme och tyckte att det var jätteroligt. Jag brukar orka gå in i provhytten en gång, sen har jag tröttnat och vill gå vidare, men igår var det plötsligt jätteroligt. Jag tror att vi gick där nere i 2,5-3 timmar, bara på djuravdelningen. Jag fick med mig några nya ridkläder hem och även ett nytt halsband och lite godis till Hera ;)
 
Sedan var det vidare upp till övervåningen och gå igenom allting annat. Jag älskar sådana här affärer, som har precis allting till bra priser. Sen kanske inte kvalitén på vissa saker är lika hög som på andra ställen, men det gör liksom inget så länge man har det i bakhuvudet och vet vad man betalar för. Vi hade dessutom en väldig tur - det var så extremt tomt på folk! När jag var där i oktober så fick man verkligen armbåga sig fram, men även då tyckte jag att det var helt okej i jämförelse med hur man har sett att det kan vara. Igår kunde vi knata runt där utan problem - det var nästan så att det var trängre på min Ica-butik här hemma än det var på Ullared. Det var jätteskönt att kunna gå runt utan att bli irriterad, och att faktiskt kunna röra sig fram och tillbaka.
 
Jag tror att vi var där inne i ca 7 timmar, vilket är helt galet. Ändå kände jag mig förvånadsvärt pigg och glad och vi lyckades klara oss hela dagen utan att någon blev irriterad eller sur :D
 
Jag har inga bilder från gårdagen, men här kommer några fler från vår lilla stuga och områder runt omkring!