/ • Resor - Gran Canaria 2016 /

Ta mig tillbaka

Idag har det snöat konstant hela dagen och det får mig bara att längta tillbaka till värmen ännu mer. Jag har varit dödstrött ända sen vi kom hem och har inte haft energi till annat än att åka till jobbet och sen ligga i sängen.
Det känns jättekonstigt att vara hemma. Trots att vi "bara" var där i en vecka så kändes det så mycket längre, jag han falla för hela stället på den korta tiden. Sen har vi den där andra känslan som får mig att tro att det hela var en dröm. Jag är tillbaka i Stockholm och vardagen fortsätter som den gjorde innan vi åkte. Var vi ens där? Det känns så avlägset.
Tja, jag vet inte. Jag är konstig när det kommer till sånt. Men jag får den där onda känslan i magen när jag tittar på bilderna därifrån. Jag vill tillbaka. NU! Det gör det inte lättare att veta att några från pappas släkt fortfarande är kvar.
 
Jag förväntar mig fortfarande att jag ska få se det här så fort jag öppnar dörren. Men istället möts jag av en dunkel farstu och en grå himmel. Urk!

Blandade känslor

Nu sitter jag här hemma vid mitt skrivbord efter en helt underbar vecka på Kanarieöarna. Vi landade sent igårkväll och fick en oerhört trevlig välkommen hem-present. Snö. Och det har snöat hela dagen idag med, vilket har varit mindre roligt. Känns inte så kul att komma från +20 grader och strålande sol till nollgradigt och snö. Nej tack!
 
Nu har jag hamnat i den här svackan jag alltid hamnar i efter en resa, jag vill bara tillbaka och orkar inte göra något annat. Jag har halvlegat i sängen hela dagen och pillat på mobilen ungefär ;)
Kan omöjligt beskriva hur fantastiskt jag har haft det. Jag har hundratals bilder att gå igenom från resan och jag är riktigt peppad på att dela dom med er - det var ju så fint!
 
Här bodde vi, på ett lägenhetshotell i San Agustin. Ja, vi bodde stranden. Kan ni förstå att vi trivdes?
 
Alltså ÅH, kvällsljuset! ♥ Jag vill ha massvis med photoshoots här. Så kär! Det gör lite ont att titta igenom alla bilder. Fy vad jag vill tillbaka redan nu
/ • Personligt - Vardag /

Bortrest!

Det senaste dygnet har minst sagt varit intressant. Igår hittade jag min mobil i den blöta sanden på ridbanan och när jag plockar upp den inser jag att den är helt smashad. Mobilen funkade, men skärmen var spräckt och touchen svarade inte, och efter ett par timmars googlande insåg jag att det var ganska kört. Fick ju lite smått panik då det var drygt 24 timmar kvar tills vi skulle åka, men det löste sig. Jag åkte iväg idag efter jobbet och köpte hem en ny telefon. Tråkigt på bilder, kontakter osv som jag aldrig lär komma åt igen, men har jag lärt mig min läxa. SÄKERHETSKOPIERA ALLTID!
 
Hur som helst så är det dags för mig att åka på semester! :D En vecka på Gran Canaria - jag klagar inte! Har tyvärr inte hunnit fixa några tidsinställda inlägg, så bloggen förblir tom tills jag kommer hem. Men min lilla kamera åker med så då lär jag i alla fall ha bilder att visa :D
 
Ha det bäst så länge!