/ • Personligt - Vardag /

The Marauder's Map

Just nu sitter jag invirat i min favoritfilt med lejonmotiv på och dricker varm choklad ur min favoritmugg - en Harry Potter mugg jag köpte i London. Halv två inatt vaknade jag av att hela kroppen skakade och det höll i en kvart ungefär, sen var det som om ingenting hade hänt. Det var inte det där vanliga lilla skaket man kan känna ibland, att typ händerna darrar. Åh nej, hela jag låg och vobblade i sängen och hur mycket jag än försökte så kunde jag inte slappna av. Extrem feberfrossa? Kroppen som sa ifrån? Jag borde inte ha jobbat igår, men det kändes ändå okej till och från.
 
 
 
När jag väl vaknade av att klockan ringde imorse kände jag att det aldrig skulle gå. Allting gör ont just nu. Här skulle det passa bra men en jag-är-sjuk emoji! Jag har försökt städa rummet lite när jag inte har legat i sängen, men det går inte så bra. Jag känner mig däremot väldigt taggad på att göra om i mitt rum. Jag trivs, men inte helt. Golvet är fult, skrivbordet är för mörkt och jag är helt enkelt så himla sugen på att inreda. Jag lär ju få en egen lägenhet om sisådär femton år, så jag kanske får nöja mig att fixa i ordning rummet? ;)
 
Här är lite jag skulle vilja göra:
   • Ta bort TV:n - tror inte jag har använt den på säkert 5 år, hehe...
   • Byta ut bokhyllan - just nu har jag en kort svart, men jag vill hellre ha en högre och i vitt
   • Måla om skrivbordet - något jag inte ens vet om det går, med tanke på att det är svart. Drömma går ju ;)
   • Nytt golv? - jag är så fruktansvärt trött på mitt gul/orange golv... Usch!
   • Köpa ett sängbord - som egentligen kommer att bli ett litet blombord, allt annat är för stort :D
   • Ny papperskorg! - min är röd, för liten och trasig
 
Sen skulle jag även behöva ta och röja i garderoben och i alla lådor och kasta ut sådant som jag inte rört på flera år. Jag har tänkt ta allt det här lite pö om pö så fort jag slutar jobba, så efter sommaren kanske jag har ett rum jag är nöjd med? Ska vi våga tro på det? ;)
 
 
trevligt sällskap har jag i alla fall <3