Den norska drömmen

Jag har suttit hela kvällen och redigerat klart alla bilder från Norge. Det finns aaaalldeles för många, så jag delar upp dom!
 
Det här var den helt fantastiska platsen precis ovanför Geiranger. Det var det här stället jag mindes så tydligt från förra gången vi var här, jag såg bilderna i huvudet och det var hit jag längtade. Jag såg fram emot Geiranger och allt annat, men det här skulle vara det första bestämda stoppet på resan. Redan förra gången vi var här, när vi körde runt krönet och såg dessa vyer för första gången så blev jag helt fast. I år igen så kände jag en sådan dragningskraft till just det här stället - jag vill åka tillbaka hit, bosätta mig i ett tält och bara stanna här i flera dagar. Jag vill utforska varenda vrå, lyfta på varenda sten och vada över varje bäck.
 
 
Vi spenderade många timmar i bilen för att ta oss hit, och det var bara början på vår intensiva lilla resa. Så fort vi stannade här och jag klev ur bilen så kände jag mig lättad. Där stod jag, mitt bland alla höga fjäll och kände mig lyckligare än på länge. Det finns inte mycket som slår det här och det här är det jag brinner för, att få åka ut och resa, upptäcka nya platser och dokumentera dom. Det enda som slår det är att få göra det med min pappa. Han har ju varit ute och rest så mycket och är lika fascinerad av naturen som jag är, och han uppskattar det lika mycket. Det är väl han som har fått in mig på det spåret. Det som toppade den här resan var att lillebror följde med också. Så bra vi hade det <3
 
En vacker dag kommer jag att åka tillbaka hit. Jag kan föreställa mig det redan nu, jag parkerar bilen och slår upp mitt lilla tält, och så springer jag och min följeslagare - min framtida lilla vovve - iväg över fjällen. Åh, jag vill se hela Norge!
 
#1 / / Silja:

Iiih så vackert!! 😍😍

Svar: Åh visst är det!! Så himla kär i landskapet! :D
Rebecca Adnell

#2 / / Amanda Jona [SPONTAN]:

Magiska bilder!

Svar: Åh tack så mycket Amanda!
Rebecca Adnell

#3 / / Celine:

Så vackert det ser ut!

Svar: Det är det verkligen! Det är som att stå mitt i ett paradis :')
Rebecca Adnell