Jag är klar!

Vet ni vad? Mitt skrivbord är klart...
 
Det blev både så mycket bättre och så mycket sämre än vad jag trott. Jag hade verkligen inga förväntningar, jag visste inte ens om det skulle gå att måla från svart till vitt på ett snyggt sätt. Jag kan inte påstå att jag är uppvuxen med en pensel i handen, jag har väl hjälpt till att måla en vägg någon gång och för ett tag sedan målade ju jag och pappa om våra köksluckor, så jag är verkligen inget proffs. Jag använde mig av Chalk Paint från Annie Sloan och jag tycker att det blev väldigt snyggt. Enkelt allt måla med, krävdes inget förarbete alls utan det var bara att torka av och köra på. Vi hade lite målartvätt kvar här hemma, så jag använde det, men egentligen hade det räckt med att torka av med en fuktig trasa.
 
 
Det största problemet med den här färgen var att den torkade så snabbt. Jag fick hela tiden vara med överallt, arbeta fort för att täcka alla ytor och för att få snygga penseldrag som sträckte sig från ena kanten till den andra. Jag började med alla lådor och gick på själva stommen sist. Det var inte förrän på slutet jag riktigt förstod hur jag skulle använda färgen, så det var ju lite typiskt. På ovansidan var det extra svårt. Jag stod och funderade och diskuterade och dividerade med mig själv hur jag skulle lösa det på bästa sätt för att täcka hela ytan och samtidigt undvika fula drag och bli tvungen att måla där färgen redan höll på att torka. Det slutade med att under första strykningen delade jag upp ytan i två delar - jag målade ena halvan, lät den torka och gick sedan på andra halvan. Det var inte världens bästa idé, för att trots en strykning till så syns det fortfarande skarvar i mitten av skrivbordet nu. Jag har även en hel del andra skavanker här och var, men vet ni vad? Det gör inget.
 
Mitt mål med det här var att få ett vitt skrivbord. Det var redan väldigt slitet och avskavt innan, och jag var inte ute efter perfektion. Det hade absolut kunnat bli så mycket finare om jag hade vetat vad jag höll på med eller om någon kunnigare hade gjort det, men jag gillar det som det är. Jag har gjort det alldeles själv, och jag är nöjd. Jag har ett vitt skrivbord! Vad mer kan jag be om? :D Det har dessutom varit väldigt roligt att få måla och göra allt själv. Väldigt svårt, men åh så kul! Nu vill jag måla mer!
#1 / / Maria Anderzon - Vegansk Skönhetsblogg:

Blev jättefint! Jag köpte skrivbord i somras med funderar på att försöka dra ihop något större själv.

Svar: Åh, tack snälla du! Ja det är så himla roligt när man får fixa och dona med något själv. Det behöver inte ens bli perfekt, man blir bara så stolt när man lyckats få ihop något på egen hand
Rebecca Adnell

#2 / / Elise:

Ser himla fint ut! :D

Svar: Men åh tack snälla! :D
Rebecca Adnell