/ • Resor - Gran Canaria 2017 /

Corona Blanca

Jag har ju ännu inte visat bilder från vårt lägenhetshotell på Gran Canaria... Illa ;) I år bodde vi i Playa del Ingles och på ett hotell vid namn Corona Blanca. Första gången vi gick förbi receptionen och ut på baksidan där poolen låg tror jag att vi alla fick oss en liten mindre chock. Förra året  var första gången jag var på solsemester, och då bodde vi i en egen liten byggnad med några lägenheter. Men i år var det verkligen den där typiska charterresan som du ser på film. Stig Helmer-varning. Och även fast jag trivdes himla bra med vårt lilla kryp-in förra året var det häftigt att få uppleva det här också. Våra lägenheter låg på våning 6 med balkonger som vette ut mot havet och staden nedanför. Pool, poolbar och alldeles för många solstolar längst ner, och det var för mig helt absurt. Det är sådant jag har sett på film och sett bilder på nätet. Jag har drömt mig bort och önskat att jag någon gång skulle få uppleva det. Och plötsligt satt jag där på min solstol i 30 graders värme efter att ha tagit ett svalkande dopp i poolen. Ja. Ibland är livet bara lite extra.
 
Jag och Jonas hade en egen lägenhet, och bredvid oss bodde mamma, pappa och farfar. Det var ju ännu lyxigare att vi fick ha vår egna lilla vrå att återvända till. Vi satt på balkongen och blickade ut över Playa del Ingles och bara njöt. Balkongerna var vägg i vägg och det var ofta vi var över hos varandra, men det var ändå skönt med ett eget ställe. Absolut inte nödvändigt egentligen, men lite extra topping på tårtan. Det var ingenting vi tog skada av direkt ;) Jag tycker alltid att det är lite nervöst när man ska checka in på boendet för första gången. Du lusläser omdömen, granskar foto efter foto och bildar din uppfattning om hur hotellet kommer att vara, men du kan ju ändå aldrig vara säker på om det är bra förrän du kommer dit. Jag har bott på himla många olika vandrarhem och hotell i London, där vissa har sett fantastiska ut på internet men när du väl kommer dit så är det världens största flopp. Så ja, lite nervös var jag nog. Men så fort vi öppnade upp vår dörr och klev in i hallen möttes vi av en luftig, fräsch och modern lägenhet. Inget snack om sunkiga möbler, smutsigt eller på något sätt dåligt. Det var helt fantastiskt vilken tur vi hade haft som hittat den här platsen. Jag kan inget annat än att säga wow, så himla nöjd är jag.
 
Tusen tack till Corona Blanca för en asgrym vecka! Jag kan inte nog rekommendera det här hotellet. Visserligen har jag inte jättestor erfarenhet av andra hotell på solsemestrar, men jag hittade inte mycket att klaga på här. Hela lägenheten gick i en ljus och grön ton vilket bidrog till att det kändes ännu fräschare. Mycket mycket mycket nöjd, och oj som jag längtar tillbaka nu! Det är så härligt med bilder, att kunna titta tillbaka och minnas. Även fast det bara gått drygt en månad sedan vi kom tillbaka är det ändå fantastiskt hur många minnen och känslor som redan har kopplats till dom här bilderna. Åh vad jag älskade vårt hotell <3
 
#1 / / Angelica:

Vad mysigt det ser ut!

#2 / / Mirre - Sweetwords:

Ser ut att vara ett toppenfint ställe och så fina bilder, vilken skärpa du har i dem