Helt avslappnad mitt ute i ingenstans

Jag har varit lite dålig på att blogga här uppe, förlåt för det! Jag har inte kommit ifrån stugan så många gånger och när det väl har hänt har jag inte haft datorn med mig. Det i sig har också varit ganska skönt, för jag har verkligen släppt allt det här med måsten. Jag går upp på morgnarna och tar dagen som det kommer. Varken mormor eller Ville är sådana som planerar allt in i minsta detalj, och jag liksom bara glider med. Vi går och lägger oss ganska tidigt på kvällarna och jag vaknar runt 6-7 på morgonen av att det är så kallt i rummet. Jag tänker berätta lite mer om själva stugan i ett senare inlägg, men kortfattat så bor vi ute i skogen utan el och rinnande vatten. Det i sig gör ju att vi inte har någon ordentlig värmekälla, förutom våra vedkaminer. Så när jag går och lägger mig på kvällarna är det mellan 20-25 grader i rummet, men när jag vaknar upp några timmar senare har elden dött ut och värmen försvunnit.
 
De första dagarna hade jag mellan 7-10 grader i rummet på morgonen. Då är det bara att hoppa upp, dra på sig den stora fleecetröjan och tända eld. Vanligtvis är det ganska mysigt, och vi skulle väl säkert kunna hitta andra alternativ för värme, men jag tycker att det ingår. Vi har gjort så här ända sedan stugan byggdes, och det är lite del av charmen. Men däremot var jag inte lika glad härom morgonen. Jag vaknade upp och frös ovanligt mycket. Det tog ett himla bra tag innan jag vågade mig upp från värmen under täcket till det iskalla trägolvet. Jag tittade då på termometern i rummet och insåg att det inte var mer än 4 grader. Inomhus. Där jag sover. Haha, och hit åker vi frivilligt! Nej usch, då var det inte kul. Jag fick sitta inlindad i mitt tjocka duntäcke framför elden ett bra tag innan jag vågade röra mig igen.
 
Bland det bästa jag vet här uppe är hur mycket min kreativitet flödar. Det slår aldrig fel. Hemma kan det gå veckor utan att jag skriver ett enda ord, men så fort jag kommer upp hit kan jag inte ens sluta
#1 / / NORRSKEN EMMA:

Ha en fortsätt bra måndag =)

kramar

#2 / / Iza Palm:

Brr, kallt!! Men det är väl som du säger, en del av charmen. Du verkar ha det helt underbart ändå. Hur mysigt som helst!

Svar: Ja det har jag verkligen! Supermysigt :)
Rebecca Adnell

#3 / / Annie - Fotograf i Linköping & Stockholm:

Så mysigt! Förstår att du inte bloggat då, skönt att bara slappna av. Mysigt att elda för att få upp värme, kanske inte jättemysigt (men charmigt) att vakna i den kylan :P

Svar: Nej, det var lite väääl kallt! Annars är det mysigt :D
Rebecca Adnell