/ · Fjällen / • Foto - Natur / • Resor - Övrigt /

It's just too white

Igår for vi upp en sväng på fjället! Jag satt bakom skotern på en liten släde, pulka, kälke eller vad man nu ska kalla det. Lite skumpigt och guppigt, men det gjorde verkligen ingenting. Jag var så lycklig över att få komma upp och se dessa vackra vyer. Jag har ju spenderat hundratals timmar där uppe på somrarna, och även några gånger har vi hittat upp dit under vintertid. Vi åkte bort till en liten stuga vi brukar vandra till på somrarna, och allting ser så annorlunda ut när det är täckt av snö.

Vädret var inte det bästa, och har inte varit det på den tiden jag har varit här. Mulet och molnigt och det har snöat i stort sett varje dag. Aldrig så mycket, men det singlar ner några flingor från himlen till och från. Solen har också varit blyg. Några gånger har den visat sig, men tyvärr ändå alldeles för sällan. Men det är inte hela världen, jag är så nöjd över att bara få vara här uppe. Det är så himla mysigt.

Jag får tyvärr hålla blogginläggen relativt korta, jag måste spara batteri i datorn och så har jag inte hur lång tid på mig som helst heller. Just nu sitter jag i bilen med mormor på väg ner till affären, och då får jag passa på. Jag försökte att slänga iväg ett inlägg från stugan häromdagen, men det gick inte alls ;) Jag kommer att visa ännu fler bilder när jag är hemma och har tillgång till ström, haha. Det brukar underlätta lite.

#1 / / NORRSKEN EMMA:

å hääärligt de ser ut!! =)

ha en bra fortsättnig på din måndag
kramar

Svar: Tack detsamma! Kram
Rebecca Adnell

#2 / / Iza Palm:

Vyer man aldrig tröttnar på!