Hejdå 2017

Jäkla alltså, vad mitt humör har pendlat den senaste veckan. Jag har ingen aning om vad som hände, men efter julhelgen gick jag in i någon slags bubbla där allting blev jobbigt. Jag inser nu att jag gömde mig väldigt mycket bakom hela den här julhetsen och vägrade att fokusera på något negativt. Jag var ju så himla lycklig - lyckligare än jag någonsin varit, tror jag. Allting var så där perfekt. Men så fort julen var över insåg jag att jag inte längre kunde skjuta på allt det här jobbiga som bara låg och väntade. Jag sa till mig själv i slutet på november att december skulle bli bra. Jag skulle ha roligt. Och det har jag verkligen haft, men priset för det var att jag får ta smällen nu. Nu går det inte längre att blunda och det är så mycket som händer runt omkring mig nu - det är förändringar på jobbet, förändringar i stallet och egentligen typ förändringar överallt. Jag har svårt med en förändring, men när det är flera saker samtidigt slutar min hjärna att fungera ett tag. Jag visste att jag skulle behöva ta tag i det här förr eller senare, men det var så skönt att alltid kunna skjuta på det ett tag till. Men samtidigt är jag tacksam för det. Jag fick december. Jag fick årets bästa månad att verkligen bli årets bästa månad. 
 
Nu känns det lite som att jag krockat med världes tjockaste betongvägg och energin är verkligen som bortblåst. Det känns lite som att allt som gjorde mig lycklig för en vecka sedan har antingen redan försvunnit eller är på väg att försvinna. Tryggheten försvinner på alla platser jag känt mig trygg och allting blir rörigt istället, och jag går bara runt och känner mig stressad och nojig inför vad som kommer. Den där betongväggen dök upp så plötsligt att jag inte ens hängde med. Jag vet att allt kommer ordna sig tillslut, för det gör det alltid, men alla vet ju hur lätt det är att fokusera på framtiden när man inte känner sig på topp. Så nu tänker jag faktiskt stämpla ut från det mesta och åka ner till Kalmar. Där väntar ett nyårsfirande med mina tre bästa kompisar och det är precis det jag behöver just nu. Är det inte helt fantastiskt att jag fick börja 2017 med dom, och nu får jag avsluta året med dom också? En dos av barnsliga skratt med dom är den bästa medicinen för allt.
 
Gott nytt år på er, jag hoppas verkligen att ni får ett fantastiskt slut på året och så hörs vi nästa år - nya tag! ♥ 
 

Min lilla julhelg

Åh, juldagen. Årets lataste dag. Årets härligaste dag, till och med. Jag älskar juldagen av den enda anledningen att jag inte behöver göra någonting. Vi har gjort det till tradition att alla tränger in sig i vardagsrummet. Farfar är alltid här, vilket betyder att vi måste dra fram våra saccosäckar för att få plats. Vi breder ut oss över hela golvet och det är så mysigt. Vi tittar alltid på Sällskapsresan - Snowroller, och det är en film vi har sett ungefär femhundrasjuttioelva gånger. Jag skojar inte ens, vi sitter och skrattar åt alla skämt innan dom händer för att vi vet vad som kommer. Jag älskar det. Jag älskar atmosfären på juldagen. Från första december är pressen hög och julhetsen är ett faktum. Jag älskar det, men det är samtidigt gansa slitsamt. Man blir trött och därför är det så härligt att få släppa allting på juldagen och bara slappna av. Det är inte många gånger jag låter mig själv koppla av helt. Idag låg jag i saccosäcken i 6 timmar i sträck utan att ställa mig upp, haha. Men jag har verkligen sett fram emot den här dagen hela december. Det är så mysigt.
 
Jag hoppas verkligen er julafton var bra. Min var helt underbar. Vi firade uppe hos mormor med närmsta släkten. God julmat, fina julklappar och underbart sällskap. Vi hade verkligen en mysig dag, bättre än vad jag kunnat vänta mig. Jag är bra på att bygga upp för höga förväntningar inför julafton och kan lätt bli besviken när saker inte går som jag vill, men jag har verkligen ingenting att klaga på. Det blev så mysigt. Jag går liksom och väntar på just den här dagen hela december och det är skönt att kunna få ett bra avslut. Att det faktiskt blir som jag önskade. Imorgon väntar en relativt kort arbetsdag med fantastiska kollegor och det känns faktiskt inte alls jobbigt att behöva åka dit. Vi kommer ha det så himla roligt, som alltid ♥
 
/ • Personligt - Vardag /

GOD JUL!

Jag hoppas ni får en fantastisk dag, vart ni än befinner er. God jul på er, fina ni! ♥