Före / Efter - Christmas Edition

För ett tag sedan lovade jag att jag skulle visa några av mina julkalendersbilder från förra året, hur dom såg ut innan en runda i photoshop. Det var väldigt mycket jobb och småpill och varje bild tog ganska lång tid, men det var det som var så himla roligt. Jag har aldrig riktigt suttit och skapat något från scratch innan det här och jag lärde mig så mycket under bara den månaden. Jag sökte febrilt runt på internet efter tutorials - jag hade alltid en tydlig bild av vad jag ville göra, men det var inte alltid lika tydligt hur jag skulle nå dit. Men ju mer jag gjorde, desto mer förälskad blev jag i det här sättet att skapa magi. Det är helt otroligt vad man kan skapa med photoshop, och nu ska ni få se några före- och efterversioner på några av mina favoriter. Vädret var inte riktigt med mig hela förra december, så ibland behövdes det en liten extra touch för att få den där magin jag ville ha. 
 
För muspekaren över bilderna för att se hur det såg ut innan. Du som sitter på mobil / surfplatta, klicka på bilderna för att se skillnad. Hoppas ni tycker det är kul att se sånt här! :) 
 
 
#1 / / P i X E L I E – Erica Pettersson:

WOW! Jag säger bara: WOW!!
Vilka Magiska bilder! Vad duktig du är!
Jag satt och scrollade upp och ner flera gånger innan jag kom mig för att kommentera. Vilken KÄNSLA du fått fram i fotandet och redigeringen!
Jag säger igen: WOW!! Awesome!

Svar: Men åh, vad glad jag blir!! Tusen tack för dina fina ord! <3
Rebecca Adnell

#2 / / Alice Lindström:

wow sååå magiska bilder!!! älskar varenda en av dom!

Svar: Men tack snälla! <3
Rebecca Adnell

#3 / / Iza Palm:

Jag gillar dem här inläggen, det är kul och se liksom innan och efter. Dessa bilder är dessutom så himla magiska :D

Svar: Tack snälla Iza! :D
Rebecca Adnell