Mitt i julkaoset

Jag sitter här i sängen invirad i min julfilt och i detta ögonblick spelas Hey Ho med Freddy Kalas. En udda jullåt, men det är något med norska som gör mig lite extra glad. Vi är mitt inne i julveckan och trots att jag jobbar så mycket känner jag mig ändå ganska lugn. Både onsdag och torsdag sluta jag väldigt tidigt och hinner då med diverse saker jag vill få klart. Det är fortfarande några julklappar som ska införskaffas, men jag känner att jag har rätt bra koll på den biten också. Sedan ska det bakas pepparkakor, granen ska kläs och klapparna ska slås in. Jag älskar dom här sista dagarna innan julafton där tempot trappas upp en aning. Den sista lilla rushen för att få klart allt. Sedan är jag ledig dagen innan julafton, vilket betyder allt, för då har jag en hel dag på mig att vara med och fixa. Då ska vi både laga köttbullar, griljera skinka och självklart titta på Bingolotto. Det är ju lite av en tradition. 
 
Vet ni vad som saknas? Snön. Jag satt och bläddrade igenom mina vinterbilder från förra året och känner att det svider lite i hjärtat. Jag behöver det där vita täcket på marken och helst att träden ska glittra av frost. Varje gång jag tittar ut genom fönstret nu skulle det lika gärna kunna vara slutet på oktober. Men jag har - som varje år - gett upp drömmen om en vit jul. Det är lika bra att förvänta sig lera, för det är inte ofta vi får snö på julafton längre. Men annars är livet himla bra just nu. Jag är så barnsligt glad hela tiden. Jag har så fantastiskt roligt på jobbet hela tiden och är omringad av dom mest fantastiska människorna. Allting är bara så himla bra. Tack, livet
 
Några favoriter från förra året. Snälla, ge oss lite snö snart ♥ 
 
#1 / / Joanna-livet med Aspergers syndrom:

Så fina bilder

Svar: Tack!
Rebecca Adnell

#2 / / Johanna Utterberg:

Vilka magiska bilder! Och ja, det är så tråkigt att inte ha snö till jul, såg att det skulle regna på julafton här på Gotland ;)

Svar: Tack snälla!Ja usch, det låter inte alls roligt. Skulle inte förvåna mig om vi får regn här i Stockholm också :(
Rebecca Adnell

#3 / / Tess:

Så härliga bilder! Jag längtar efter snö men vi har tyvärr inte fått någon här nere i södra Skåne än :)

Svar: Så trist! Vi har fått lite här till och från, men inget som stannat kvar en längre period tyvärr.
Rebecca Adnell