/ · Självporträtt / • Personligt - Hera /

Åka skridskor på grus

Jag hade planerat att kliva upp riktigt tidigt imorse och åka iväg och möta solen när den var på väg upp, men när väckarklockan ringde möttes jag av en täppt näsa och ungefär femton nysattacker på rad. Sedan tickade klockan iväg och det blev bara lättare att strunta i det. Jag sov istället lite till - och drömde att jag tappade alla mina tänder... Vilken panik! (jag råkade nämligen bita av en liten bit av min ena framtand förra veckan och var livrädd att hela skulle ramla ut, haha)
 
Sen började regnet även smattra mot rutan och helt plötsligt var alla vårkänslor jag hade igår som bortblåsta. Det var som att vi var tillbaka i november med regn och rusk. Så jag släppte alla planer jag hade och stekte pannkakor istället. För allting blir ju bättre med lite pannkakor, eller hur?
 
 
Jag lyckades slösa bort en timme eller två och fick sällskap av lillebror som kom hem på sin lunch. Han har blivit vuxen och börjat jobba som vikarierande idrottslärare, kul va? :D Jag däremot kände mig inte alls nöjd med dagen så trots att regndropparna fortfarande duggade ner där ute packade jag ihop mina kamerasaker och tog med hunden ner till bilen. Jag tänkte väl att en liten promenad inte kunde skada, och nu när jag väl har bilen här hemma kändes det dumt att inte utnyttja det.
 
Jag åkte tillbaka till samma ställe som jag var på igår och bestämde mig för att utforska lite till. Vädergudarna var på min sida idag och så fort jag klev ur bilen slutade det. De gråa, mörka molnen prydde fortfarande himlen och allting runt omkring var lerigt och trist, men jag slapp i alla fall bli blöt ;)
 
Däremot var hela grusvägen täckt av is. Jag hade lika gärna kunnat kliva in i en ishall och det hade förmodligen varit lättare att gå där. Och att behöva kånka på en kameraväska, stativ och en exalterad hund gör inte saken lättare. Tillslut släppte jag faktiskt lös Hera, vilket jag väldigt sällan gör då jag inte riktigt litar på henne, haha... Men hon har blivit klokare med åldern och eftersom vi verkligen var helt ensamma i hela vida världen just då med staket på båda sidorna i alla fall majoriteten av vägen så tyckte jag det kunde vara roligt att testa. Och det gick ju alldeles galant. Hon kan när hon vill, min lilla diva!
 
Jag tror att det skulle kunna vara riktigt fint här på sommaren så jag tänker definitivt åka tillbaka och utforska ännu mer. Men typ i augusti kanske, när vägarna har tinat upp ;) Nu tog vi oss inte så långt då isen sträckte sig så långt ögat kunde nå, och jag lyckades till och med vurpa ordentligt och slå i huvudet. Det gjorde ont!
 
#1 / / Josäfin Andersson :

SÅÅÅ fin hund?? Älskar näst sista bilden!!

Svar: Men åh taack!! :D
Rebecca Adnell

#2 / / Iza Palm:

Vilken söt hund!! :D Jättegullig. Jobbigt med nysattacker dock. Hoppas det blev bättre senare :)

Svar: Taack! :D Ja nu känns det mycket bättre!
Rebecca Adnell

#3 / / sandra:

gott med pannkakor :)

Svar: jamen visst är det! :)
Rebecca Adnell