Bakslag nummer ett

Jag tycker faktiskt att det är lite roligt hur chockade folk över att det kom snö under natten. Det sker varenda år och vi är trots allt kvar i februari. Hela den här vintern har varit lite konstig och att vi fick dom där riktigt varma vårdagarna förra veckan gjorde att folk trodde att våren var här för att stanna. Men nej, som sagt - februari. Februari är en vintermånad. Det kan komma snö långt in i mars, så vi ska inte ropa hej än. Vintern är inte över.
 
Men mig gör det ingenting. Jag blev lite glad när jag vaknade upp imorse och såg att träden var så där vackra igen. Bort med leran och hit med snön! Dessvärre är det ju lite för varmt ute och det har redan börjat töa bort, men det är okej. Jag har accepterat att jag inte får någon ordentlig vinter i år, men istället blir jag då lite extra glad för det lilla som kommer.
 
 
Jag tog mig ut på en långpromenad med hunden tillsammans med kameran och stativet. Vi knatade bort till vårt vanliga ställe och bara gick runt och myste. Alla sociala medier var under morgonen bombarderade med arga inlägg om att snön hade fallt, men både jag och Hera skuttade runt där och var så glada. Förra veckan var jag superlycklig över dom underliga vårkänslorna jag hade och idag är jag lika lycklig överr att snön pryder omgivningarna igen. Man ska inte ha så höga krav ;)
 
Jag föredrar några minusgrader och pudersnö, men om man ska hitta någonting positivt med blötsnö så är det faktiskt att det fastnar lättare på träden. När det är så där lagom att den inte smälter bort, men att den ändå är lite blöt. Pudersnö faller så lätt ner till marken igen och en liten vindpust kan blåsa av en hel gren. Men blötsnön sitter fastslickad utmed trädet och det är Så. Himla. Vackert.
 
 
#1 / / Annie - Fotograf i Linköping & Stockholm:

Jag blev så glad av snön imorse! Så mysigt!
Härligt med långpromenad och fina bilder! :)

Svar: Åh vad härligt att jag inte är den enda! Mer snö åt folket :D
Rebecca Adnell

#2 / / Lillemmish- mode - inspo :

Fina vinterfoton! =)

Svar: Tack! :D
Rebecca Adnell

#3 / / Annie - Fotograf i Linköping & Stockholm:

Ja, mer snö åt folket! Idag verkar det snöa mer, i alla fall i den Stockholmsförort där jag befinner mig :P :D

Svar: Ja här i Huddinge fullkomligt vräker det ner! Ser ut att blåsa en hel del också, vilket inte är lika mysigt ;)
Rebecca Adnell

#4 / / Annie - Fotograf i Linköping & Stockholm:

Nä, det var inte jättemysigt i Sollentuna när jag gick till tåget mo Centralen och inne i Stockholm var det både blåsigt och slaskigt :P Trist att vi inte får en fin och kall vinter :P

Svar: Ja det är verkligen supertråkigt :(
Rebecca Adnell

#5 / / Iza Palm:

Snö, underbara snö! Håller med Annie här, jättefina bilder. Älskar den sista

Svar: Tack så mycket!! :)
Rebecca Adnell

#6 / / Isabell:

Åh vilka fantastisk bilder du tar. Vilka färger du fångar!
Tycker också det är bäst att bo med skogen runt knuten ;-) Kram!

Svar: Men åh, tack snälla du! Vad glda jag blir! :) Kram!
Rebecca Adnell