/ • Foto - Djur / • Foto - Porträtt /

Det där lilla extra

Året var 2015 och Denice hade precis hämtat hem sin nya häst. Det var en kall vinterdag i slutet på januari och vädergudarna hade besvarat våra böner - snön hade fallit och skogarna lyste upp i vitt. Allting glittrade och gnistrade och var så där makalöst vackert som bara ett vinterlandskap kan vara. Vi hade pratat om det många gånger under den korta tiden och sagt att vi måste få till en fotografering med Celona i snön. Både jag och Denice kunde föreställa oss hur fint det kunde bli.
 
Denice känner ni väl vid det här laget, och Celona med. Hon är nog den personen jag har fotograferat mest under alla år och det är lika roligt varje gång. Däremot är det vissa fotograferingar som sticker ut - som verkligen fastnar på minnet - och det här var en av dom. Jag minns fortfarande känslan när jag står där med skorna begravda i snön och ser det här fantastiska ekipaget framför mig med de snötäckta grenarna i bakgrunden. Jag minns hur exalterad jag blev när jag förde över bilderna till datorn och började redigera. Det här var de bästa bilderna jag hade tagit, det var jag säker på. Och även fast det var två år sedan är det fortfarande några av mina bästa. Min redigering var inte lika stark på den tiden och nu kan jag väl rynka lite på näsan över vad jag gjorde med bilderna, men det var ju bara efterbehandlingen i photoshop. Jag har redigerat om dom på nytt och nu får jag samma känsla igen. Fy satan vad vackert.
 
Jag tror inte att jag har visat upp dom här förut, men jag vill göra det nu. Jag vill att dom ska finnas på bloggen för att jag blir så glad varje gång jag ser dom. Det är så mycket kärlek och värme i bilderna och just i det ögonblicket var allting så perfekt. Sedan att Denice och Celona fick genomgå en helvetesresa efteråt är en annan historia, men just där och då klickade allting. Det är så här jag önskade att hela vintrarna kunde se ut - det är bara så mycket vackrare.
 
#1 / / Celine:

Jättefina bilder!

Svar: Taaack!!
Rebecca Adnell

#2 / / MALIN SUNDIN - MOM TO BE:

superfina bilder :)

Svar: Tusen tack! :)
Rebecca Adnell

#3 / / Iza Palm:

Krispiga och läckra bilder. Superfint!

Svar: Tack snälla! :D
Rebecca Adnell

#4 / / Victoria Glosemeyer / Bara för att jag vill:

Vilka grymt fina bilder! Kul att ha hittat hit!

Svar: Men åh, tack! Vad glad jag blir!
Rebecca Adnell