/ • Personligt - Vardag /

Den röda lägenheten

Jag älskar heminredning. Jag älskar att sitta och titta på lägenheter som är till salu bara för att få se hur alla hem ser ut och vilka färger som finns. En av mina allra största drömmar är att få min egen lägenhet och få inreda den på mitt sätt, så som jag vill. Min framtida lägenhet kommer att gå i tonerna av vitt och grått med små inslag av färger här och var. Men jag vill ha det stilrent och snyggt.
 
Som ni säkert har sett på några bilder från lägenheten här där jag bor hos mina föräldrar så är den allt annat än stilren och snygg, i mina ögon. Den går i tonerna av rött, rött och återigen rött. Golven är röda. Sofforna är röda. Bokhyllan är röd. Matborden är röda. Dörrarna är röda. Vart du än är i den här lägenheten så kan du inte fly undan det röda, och rött är verkligen en av dom färgerna jag gillar minst. Jag är så himla avundsjuk på andra bloggar jag läser som tar så fina bilder i sitt hem. Jag måste hela tiden tänka ut vilka vinklar och platser jag kan undvika dom röda tonerna som mest. Allting är helt enkelt väldigt gammaldags, och det faller inte i min smak ;) Jag menar, vi skulle riva ut allting och sätta in nytt imorgon om vi hade chansen, men tyvärr så kostar det ju pengar att renovera och vi sitter tyvärr inte på ett par miljarder - även om det är drömmen ;)
 
Så ja, det är inte så att vi vill ha det så här. Vi tar det långsamt, ett steg i taget när möjligheten ges. Till slut ska nog den här lägenheten bli lite fräschare och modern den också. Men just nu är jag bara såååå trött på rött! Man ser så himla stor skillnad på mitt rum och resten av lägenheten. Här inne är väggarna vita, möblerna vita eller svarta och det enda röda som syns är dörren och golvet vilket är svårt att komma undan, och en och en annan röd bok i bokhyllan ;)
 
Vardagsrummet är helt klart värst, haha...