/ • Personligt - Nära och kära /

En avslappnande helg

Åh, hej på er! Hoppas ni har haft en fantastisk helg! Jag har varit utan bloggen i några dagar och jag kände verkligen att jag saknade den. Det är ett bra bevis på hur roligt jag tycker att det här är!
 
Jag har faktiskt spenderat helgen hos min kompis i Uppsala. Tidigare i veckan hände det en sak jag tyvärr inte tänker ta upp här, men det sög ur all min energi och i torsdags kände jag mig så arg och besviken på livet att jag inte visste vart jag skulle ta vägen. Jag har nog aldrig riktigt känt mig så utmattad och uppgiven. Så i fredags packade jag bilen och for norrut till den platsen som har kommit att bli min lilla fristad.
 
Uppsala. Jag har varit där väldigt många gånger nu då en av mina bästa kompisar bor där, och det är alltid lika underbart. Det blir som ett totalt avbrott i vardagen att få lämna Stockholm bakom mig för några dagar och bara fokusera på något annat. Vi behöver inte ens göra så mycket, men att bara ligga i soffan och hänga med Erica och hennes kille Sebastian löser så många problem, även om det bara är för en kort stund. Att bara få blunda för allting annat, att få slappna av och kunna andas är så himla skönt. Det är inte jättelätt för mig att hitta just den tryggheten, men här är det aldrig några problem. Och den här helgen behövde jag det mer än någonsin.
 
 
I lördags var vi ute och gick runt i affärer. Vi gick in på fyra olika second hand-butiker och jag fyllde på mitt bokförråd även fast det verkligen inte behövs fyllas på. Men det går inte att låta bli när man hittar bra böcker till så låga priser, och dessutom bidrar man till en god sak. Det är som att slå två flugor i en smäll. Erica köpte även med sig en ny kamera, så idag - efter ett tre och en halv timmes samtal på Skype med dom andra två i vårt crew - gick vi ut på en promenad och lekte lite. Jag har ju sagt det förut, men hon bor typ fem minuter från paradiset. Naturreservat med åar och grusstigar och höga kullar, och det är så vacket. Så vill jag ha det någon gång - naturen utanför dörren.
 
Vi hade verkligen en supermysig helg. Vi har latat oss och tittat på film och shoppat och bara varit allmänt galna, så som det alltid brukar bli. Vi tappar liksom greppet när vi umgås med varandra och blir så där galna och flummiga som aldrig annars, men det är det som är underbart. Det är det jag älskar med vårt lilla gäng - inklusive Emma och Isabelle - att vi inte ens behöver tänka. Vill man vara knäpp så är man knäpp och alla köper läget. Det är så det ska vara ;)
 
I lördags tittade vi på Frozen. Alltså, vilken fantastisk film! Jag har sett den förut, men bara en gång, vilket egentligen är helt galet för jag fullkomligt älskar den. Så vacker och fin och bra musik. Jag sitter faktiskt och lyssnar på soundtracket just nu och jag blir glad. Disney sviker aldrig!
 
#1 / / Iza Palm:

Frozen är och har varit en av mina bästa "terapifilmer". Älskar den, var dock ett tag sen jag såg den nu...

Jag hoppas att du mår bättre och att allt som är svårt lättar. Får ladda med bra saker och ibland bara låta det vara.
Kram till dig !

Svar: Ja jag förstår det, den är verkligen så mysig!
Tack snälla du! Hoppas du får en toppenvecka! Kram <3
Rebecca Adnell

#2 / / Erica :

😘😘