/ • Personligt - Vardag /

Oscarsgalan

Jag kom ju hem ganska sent igår, startade datorn och tittade på en film. Vid kvart i tre på natten inser jag helt plötsligt att Oscarsgalan sänds ju och precis har börjat, så jag hoppar in och sedan fastnar jag där. Jag satt ju här för precis ett år sedan och kanske föll en tår eller två (eller många fler) när Leo vann sin första Oscar. Han har alltid legat mig varmt om hjärtat och att få se hela salen resa på sig när dom ropade ut hans namn ger mig fortfarande rysningar. Vilken fantastisk stund.
 
I år var jag inte alls lika insatt, men jag älskar att titta på olika sorters galor ändå. Jag älskar att få se fantastiska människor få uppmärksamhet för det fantastiska arbete dom utför, jag gillar att få spana runt bland människorna och leta efter bekanta ansikten. Jag älskar att få se alla vinnarnas glädjetårar och vackra tal, och det är det som är det finaste av allt. När någon verkligen inte hade förväntat sig det, när någon inte tar det för givet. Det är så vackert.
 
 
Jag tände alla ljus jag har i mitt rum och sjönk ihop i datorstolen. Ögonlocken vart ganska tunga framåt femsnåret, men jag lyckades hålla mig vaken. Dom lockade ju med att Leo skulle dyka upp och då var det värt att kämpa lite för att inte missa det ;) Men det var väldigt avslappnande att bara sitta där och inte känna några tvång eller krav. Det gjorde ingenting att jag var uppe till halv sju på morgonen, även fast det kanske inte är helt omptimalt, haha. Jag sov i alla fall några timmar. Idag tänker jag inte lyfta ett finger mer än vad jag behöver. Jag tänker krypa ner i sängen med någonting gott att äta och titta på film efter film, komma ikapp några av mina serier och bara få vara trött. Även fast jag har spenderat nästan hela helgen i Ericas soffa känner jag att jag kan få vara värd det ändå. Ibland är det okej att vara så lat man bara kan bli, att inte riktigt orka bry sig om vad som händer utanför skärmen.
 
Jag råkade även köpa hem lite grejer från i lördags, varav en till filt... För jag har verkligen inte tillräckligt många filtar, nej nej... Men vi var inne på Jysk och plötsligt ser jag den mysigaste och finaste pläden jag någonsin har sett i hela mitt liv. Vi kan väl låtsas att den liksom ropade på mig, för att rättfärdiga det lite ;) Det var inte den billigaste pläden jag har köpt under åren heller, men jag tappade greppet totalt och kunde verkligen inte gå därifrån utan den. Jag bara såg framför mig hur fin den skulle vara i min framtida lägenhet, den bara passade in i hela min tanke. Jag borde verkligen inte springa runt och lägga flera hundralappar på en enda filt, men den var fin, okej? Och väääldigt mysig, måste jag tillägga.
 
#1 / / Annie - Fotograf i Linköping & Stockholm:

Nu såg jag svaret på frågan jag ställde i ett annat inlägg om filten :P Den ser verkligen supermysig ut! :D
Jag har också en sån där "you light me up"-värmeljushållare, den fick jag av min lillebror för några år sedan :)

Svar: Den är suuupermysig! :DOch visst är den fin! Blev helt kär när jag gick förbi den, kunde inte låta bli :D
Rebecca Adnell

#2 / / Annie - Fotograf i Linköping & Stockholm:

Förstår att du inte kunde låta bli filten :P :D Den ser verkligen supermysig ut!!

Svar: Helt gaaaalet vad mysig den är! :D
Rebecca Adnell