Sista gången på länge

Idag har jag spenderat nästan hela dagen utomhus i detta fantastiska sommarväder som Stockholm bjuder på just nu. He. He. He...
 
Nej, det är inget sommarväder. Det har varit svinkallt och jag har frusit i flera timmar, men det gör jag så gladeligen när det gäller sådana här saker. Det var nämligen dags för en pay & jump tävling för Denice och Celona idag, och det är klart att jag följer med då. Den här gången var lite speciell, för det är deras sista tävling här i Stockholm. Snart går deras flyttlass till Värmland och en alldeles egen liten hästgård, och jag är både avundsjuk och så glad för deras skull och så ledsen över att dom ska flytta. Den här tjejen har jag känt i ca 10 år nu och hon är en av mina allra närmaste vänner. Det känns helt sjukt att hon snart kommer att befinna sig 5 timmar härifrån, istället för 20 minuter. Hela hennes familj har varit en stor tryggpunkt för mig under åren och det hugger till lite i hjärtat när jag inser att jag inte kommer att få gå runt och frysa med kameran i högsta hugg, stå och gosa med Celona eller snacka skit med hennes pappa på en tävlingsplats mer. Åtminstone inte lika ofta. Sedan kommer jag ju att åka och hälsa på så ofta jag kan, såklart. Men dom kommer att lämna ett enormt tomrum här i Stockholm. Det kommer inte att vara lika roligt här utan Denice.
 
 
Två starter blev det för Denice och Celona idag, och det gick superbra. Ett nerslag i båda starterna, men hela rundan såg så fin ut och det är så roligt att se skillnaden från tävling till tävling. Vilket jobb hon har lagt ner på den här hästen alltså, ni skulle bara veta vilken resa dom har gjort. Det kommer jag också att sakna, att verkligen kunna följa dom. Det är aldrig roligt när ens vänner försvinner, men samtidigt vet jag hur skönt dom kommer att få det och jag vet hur roligt vi kommer att ha det när jag väl hälsar på. Det kommer att bli bra, men jag kommer definitivt att sakna dom.
 
Jag får hoppas på att Mika och Chojke kommer ut på tävlingsbanorna här framöver så att jag fortfarane får åka iväg och uppleva sådana här dagar. Trots att det var superkallt idag och alla höll på att ge upp ett tag så tycker jag det är så himla mysigt. Jag älskar att få promenera runt bland hästar och umgås med människor jag tycker om. Kravlöst och roligt och underbart. Och när Denice och Celona ger sig ut på tävlingar där borta i Värmland kommer jag att försöka vara med på så många som möjligt, det kan jag lova ;)
 
#1 / / Denice:

Jätte tack för att du följde med! Det gick super bra verkligen och jag älskar att ha din support med. Kommer sakna att ha nån att diskutera med på samma sätt som jag kan med dig! Du är välkommen upp när som, finns alltid en plats för dig där ❤😁
Nästa Pay and jump kanske blir den 19/2 😉

#2 / / Ellen - tävlingsryttare:

Så fina bilder!