/ • Personligt - Vardag /

Sneak peek

Det här med att tiden ska räcka till allt man vill göra, ja det är ju inte alltid så lätt. Det känns som att jag kan sitta och planera i flera timmar hur jag ska lägga upp mina dagar, men det blir aldrig som jag tänkt ändå. Det är många måsten jag sätter på mig själv, men som jag sedan sopar under mattan för att det kommer upp något roligare. Jag har lite redigeringsjobb att ta tag i, och även alla bilder från fjällen. Och det är inget jobbigt måste, utan jag vill verkligen få klart allt så att jag kan visa er - jag har verkligen haft det hur underbart som helst, och kameran har fått gå varm alla dagar. Men idag har jag varit på jobbet hela dagen, och efteråt åkte jag och handlade med brorsan och sedan bänkade vi oss framför tv:n för att kolla in det senaste Game of Thrones avsnittet. Hur pepp?! Jag har kollat igenom alla säsonger igen och såg alltså sista avsnittet av säsong 6 igår, när jag kom hem. Och jag satt nästan och studsade här i min datorstol, så exalterad var jag. Imorse gick jag förbi hur många posters som helst som gjorde reklam om den nya säsongen, och det kändes nästan lite som ett hån. Jag skulle vara tvungen att ta mig igenom en hel arbetsdag innan jag fick se... Men min tur kom tillslut den också, och jag kan enkelt säga att det var länge sedan jag var så här spänd över en tv-serie, haha. 
 
En annan liten rolig sak, som jag vill skriva ner mest för att minnas själv i framtiden, var något som hände på jobbet idag. Jag pendlar ju fortfarane mellan någon slags skräckblandad förtjusning, men ibland skiner dom där ljusglimtarna igenom och allting känns så bra. Jag hjälpte en kund idag och han visade enorm tacksamhet redan i butiken, och konstaterade att det  var mycket trevligt att handla av mig. Bara det gjorde hela min dag. Några timmar senare trillade det in ett mejl på jobbmejlen där han återigen tackade och förklarade att han var mycket nöjd med hjälpen han hade fått. Bara det att kunden visar uppskattning i butiken är för mig helt underbart, men att vissa faktiskt är så pass nöjda att dom åker hem och skickar iväg ett mejl - det är helt obeskrivligt. Det där lilla mejlet höjde mig till skyarna idag och efter att ha jobbat i bara två månader är jag fortfarande ny och kan känna mig väldigt osäker ibland, men det är sådana här saker som gör att allt är värt det. Och för att inte tala om att självförtroendet stiger lite också - det visar ju på att man i alla fall gör någonting rätt. Tack, du kära kund, för att du gjorde min dag. Jag är precis lika tacksam. 
 
I och med att jag har jobbat hela dagen och även haft fullt upp efteråt har jag inte kommit så värst långt i redigerandet, men det kommer. Imorgon ska jag bege mig in till Gröna Lund med några kompisar, och på onsdag lär jag hänga i stallet hela dagen - äntligen! - och bara mysa med Mika och hästarna. Ja, fullt upp som sagt, men jag älskar det. Tillsvidare kan jag bjuda på en bild från en av kvällarna vi var och kikade in solnedgången. En helt underbar kväll <3 
 
#1 / / Annie - Fotograf i Linköping & Stockholm:

Förstår att du vill få klart fjällenbilderna. Ska bli roligt att se! :)
Härligt med nöjda kunder, det är så roligt! :D
Hoppas du får det bra på Grönan också :)

Svar: Kul att höra! Kommer inom dom närmsta dagarna - ska bara hitta tiden till att sitta ner vid datorn haha :D
Rebecca Adnell