/ • Personligt - Vardag /

Jag plockar vuxenpoäng

Det här med att vara vuxen är ju verkligen en tolkningsfråga. I mina ögon är jag inte alls vuxen, och jag känner mig inte vuxen. Jag tror att jag är någonstans mellan tonåren och vuxenlivet, lite halvt vilsen så där utan att egentligen veta vad som händer. Man bara hänger med. Ibland när jag umgås med yngre så kan jag känna mig vuxen, men sen när jag umgås med andra vuxna känner jag mig som ett litet barn istället. Som sagt, någonstans där emellan, haha... Någon annan som känner igen sig?
 
Och det här med att plocka vuxenpoäng är väl inte heller något jag gör så värst ofta. Jag kan knappt laga mat, jag bor kvar hemma och får ganska mycket serverat framför mina fötter. Men nu känner jag att jag åtminstone plockar in några vuxenpoäng. Jag bor ensam - om så bara för en vecka. Jag har varit och handlat - och faktiskt riktig mat, inte bara godis och tuggummi. Och jag har dessutom försökt ge mig på att laga maten också. Jag tänkte att jag skulle vara lite effektiv och göra flera saker samtidigt. Jag slängde in potatisen i ugnen samtidigt som jag slängde ihop en tacofärs till imorgon. Jag spillde ut ungefär hälften av färsen på spisen då stekpannan jag använde var för liten. Jag brände nästan potatiskroketterna och började inte steka lövbiffen förrän allt annat var fädrigt. MEN, jag gjorde det ändå. Tacofärsen blev klar och jag fick både kroketter och lövbiff till middag. Lite vardagslyx, tänkte jag, och det blev himla gott! Det må se lite tråkigt ut, jag som gärna undviker både sallad och olika såser, men låt oss bara glädjas åt att jag lyckades laga mat ;)
 
#1 / / Alice Lindström:

Bra jobbat!!

Svar: Haha tack!!
Rebecca Adnell

Så gott

Svar: Det var det verkligen!
Rebecca Adnell

#3 / / eva lina :

älskar dina bilder! <3

Svar: Men tack snälla! <3
Rebecca Adnell

#4 / / Isa Bylund:

tycker helt klart det är värt vuxenpoäng att laga mat sådär! Själv blir jag stolt om jag får ihop varm mat öht, haha!

Svar: Eller hut! Matlagning är verkligen inte min starka sida, så jag tycker att man får känna sig lite nöjd när man lyckas ;)
Rebecca Adnell