/ • Personligt - Vardag /

Ut på nya äventyr

Aldrig någonsin har jag haft ett sådant fullspäckat schema som jag har just nu. Jag gick hemma och gjorde väldigt lite i ett helt år, och nu verkar istället allting hända på en och samma gång. Jag har alltid varit en sådan person som behöver mycket ensamtid och dagar där jag bara får ligga i sängen och titta på film, och nu har mina dagar varit fullproppade med olika saker under en ganska lång tid. Men vet ni vad? Det stör mig inte. För första gången, typ någonsin, tycker jag inte att det är jobbigt. Trots att jag jobbar långa dagar trivs jag så himla bra att jag inte ens ser det som ett hinder. Jag älskar att gå till jobbet. Jag får fortfarande en himla massa ångest när det blir för mycket nytt och för svårt, men ändå är det så att jag nästan längtar tillbaka varje gång jag går därifrån. Och utöver jobbet har jag bara gjort en himla massa roliga saker. Visserligen är det inget ovanligt för en människa att ha mycket att göra, men för mig som verkligen aldrig har varit en sådan person tidigare är det annorlunda. Jag tror ärligt talat att det här jobbet är bland det bästa som kunde ha hänt, för på den här dryga månaden känner jag redan hur jag som person har förändrats. Det här är ett jobb som varje dag pushar mig framåt, pushar mig att våga, och jag känner redan skillnad. Det är helt fantastiskt. 
 
Nu blir det inte mycket till vila heller, då jag om några timmar hoppar in i bilen och rullar ner mot Kalmar där jag ska fira midsommar med mina fina tjejer. Åh, som jag längtar. Vi har setts ganska mycket den senaste tiden för att vara vi, och för att vara fyra personer som bor utspritt över halva landet. Det finns ingenting som gör mig så glad som när vi alla fyra kan hänga tillsammans. Det är inte alltid lätt att försöka matcha in fyra helt olika scheman, men nu har vi lyckats ganska bra. Och även fast min visit i Kalmar blir ganska kort är jag ändå supertaggad på att åka ner och bara få fly vardagen lite. Det lilla jag har sett av Kalmar gillar jag, och det är inte helt omöjligt att vi tar oss över till Öland en sväng. Det är ju ändå ganska nära... ;) 
 
Ett fullspäckat schema har inte lämnat mycket tid över till att fota, så därför bjuder jag på en bild från tidigare i våras när jag åkte upp till fjällen. Nu ska jag återigen sitta i bilen själv en hel dag och jag är så taggad. Det bästa jag vet är att åka på roadtrips, och nästan ännu bättre när jag är själv i bilen och kan välja att stanna precis vart jag vill