/ • Personligt - Vardag /

Waaaahh!

JISSES vad tiden springer iväg! Det var över två veckor sedan jag bloggade sist nu, och jag vet verkligen inte vart tiden tar vägen. Det märks att sommaren är här nu, tempot höjs och kalendern fylls med massvis av roliga saker. Jag har hängt väldigt mycket med mina kära vänner, varit på konserter och åkt till London över en helg. Jag har äntligen fått tid till att åka ut och krama om min lilla ponny och i övrigt så har det varit jobb, jobb och jobb. Alldeles för mycket planerat på alldeles för lite tid, egentligen. Bloggen har fått lida ordentligt och jag har haft sådan ångest över det - jag vill verkligen blogga och fota men tiden har inte räckt till. Det har inte funnits en möjlighet alls. Ibland blir det så, tyvärr. Hur mycket man än vill så måste man ibland behöva prioritera om och den senaste tiden har det blivit så att bloggen har fått glömmas bort lite. Det har varit så mycket annat som har varit viktigare.
 
Jag har nu jobbat en dryg månad på Kjell & Co och jag trivs fortfarande så bra. Mina kollegor är verkligen helt fantastiska och trots att jag fortfarande är ganska livrädd varje dag går det bättre och bättre. Det är både lärorikt och helt fantastiskt roligt och jag blir lite chockad varje dag över vilken tur jag haft som fått hamna med ett sådant härligt gäng. Aldrig någonsin har jag känt mig så välkommen och omhändertagen som jag gör nu, och det underlättar verkligen allting. Det börjar sakta men säkert kännas som att jag får ordning på mitt liv igen, att jag har ett syfte. Att jag har en anledning att gå upp på morgnarna. Jag trodde att det skulle vara jobbigt att börja jobba igen efter nästan ett års ledighet, men det var inte alls lika svårt som jag förväntade mig. Jag tycker mest det är roligt. Jag tänkte precis skriva att jag nu ska skärpa mig gällande bloggen och bli bättre på att hålla er uppdaterade, men jag vill inte lova något jag inte kan hålla. Jag vet inte alls hur det kommer att se ut framöver, men jag kan däremot lova er att jag ska försöka. Jag är annars väldigt bra på att säga att jag ska bli bättre på att blogga, men sen händer det inte något. Men jag kan försöka. Det är bättre än ingenting ;) Jag har faktiskt en hel del inlägg i huvudet som jag bara inte fått tid till att fixa, men nu börjar jag komma in lite mer i jobbet och kan fokusera på lite annat också.
 
I övrigt så har vi snart tagit oss igenom första sommarmånaden och jag kan väl egentligen inte påstå att jag har så där jättemycket sommar-feeling, men å andra sidan brukar juni vara lite av en besvikelse nu för tiden. Men trots många mulna dagar och en hel del regn den senaste tiden känns det ändå härligt att vi officiellt är inne i sommaren nu. Precis som förra året så känner jag hur jag mer och mer längtar upp till fjällen igen, upp till friheten och naturen. Jag måste ta mig upp dit snart, på ett eller annat sätt. Jag behöver andas in fjälluften.