/ • Resor - Gran Canaria 2017 /

Även det goda har ett slut

- skulle ha publicerat detta inlägg tidigare idag, men flygplanets wifi var alldeles för segt -
 
En vecka på Gran Canaria gick som förväntat alldeles för fort. Jag hade inte haft något emot att stanna lite till, men å andra sidan är det väl alltid så. Skulle man vara nere i fem veckor skulle man vilja ha en vecka till i alla fall. Men jag är himla nöjd ändå med våran vecka, och sedan jag skrev sist så har vi faktiskt varit iväg och gjort lite saker. Jag har varit extreeemt dålig på att blogga, trots att vi har haft helt okej wifi på hotellet. Men det blir så, när man sitter hemma tänker man att man ska blogga massor där nere, men när man väl kommer fram vill man göra precis allting annat än att sitta vid datorn. Hade vi varit där lite längre hade jag nog unnat mig själv lite mer tid vid datorn, men nu ville jag bara ta vara på dagarna så gott jag kunde. Tiden går alldeles för fort.
 
Nu sitter jag faktiskt på planet och bloggar. Norweigans wifi är himla uppskattat, men det är lite segt. Så vi får väl se om jag över huvud taget får iväg inlägget ;) Men det är schysst service i alla fall, så man ska väl inte klaga. Inget annat flygbolag jag flugit med har haft wifi ;) Hemma i Stockholm väntar åtminstone lite sol, lovade kaptenen nu. Men några minusgrader inatt är jag inte sugen på . Kan vi inte dra igång våren ordentligt nu när jag kommer hem, och så går vi mot varma sommaren sen?
 
Jag kommer att sätta mig ner när jag kommer hem och skriva mer ingående om allt vi har gjort, men nu kan jag bjuda på några bilder från dom senaste dagarna (om internet orkar)
 
Det är något mysigt med att titta ut genom ett flygplansfönster. Jag gillar att allting ser så litet och obetydligt ut, att det ser så annorlunda ut i jämförelse med när du står på marken
I onsdags tog vi en båttur där vi fick se vilda delfiner (coolaste jag någonsin upplevt) och vi åkte parasailing! Kommer ett till inlägg om det senare, men vilken fantastisk dag vi fick med strålande väder!
Vi har ju såklart hunnit med att besöka sanddynorna också, vilket var lika häftigt som förra året. Vilken mäktig känsla man får när man står där på toppen och blickar ut över den lilla öknen
I fredags morse ställde jag klockan supertidigt och gick iväg för att möta solen och fota. Tyvärr var det delvis molnigt så jag fick aldrig se solen stiga upp ur havet, men det var en mysig och lugn morgon ändå
#1 / / Iza Palm:

Härlig morgon och det är nog som sagt, en väldigt fin morgon ändå. Ser fram emot att höra om resten av resan :) Ni verkar haft de så himla fint!

Svar: Åh tack! Ja vi har verkligen haft det helt underbart! :)
Rebecca Adnell

#2 / / Annie - Fotograf i Linköping & Stockholm:

Fina bilder från resan! Häftigt med wifi på planet, även om det är segt :P

Mysigt med en tidig morgon trots att du inte fick se solen stiga ur havet. :)

Svar: Tack! :) Ja det var himla mysigt ändå!
Rebecca Adnell

#3 / / Jasmine:

Vilka bilder! Imponerande! Ska bli kul att få ta del av fler glimtar från resan. Hoppas att flygresan hem gick bra.

(Sent) Svar: Tack för kommentaren!

Kram

Svar: Åh, tack snälla! Flygresan gick superbra :)
Rebecca Adnell