/ • Personligt - Hera /

Att behöva dela med sig

 
Så här ser det oftast ut på kvällarna när jag ska gå och lägga mig.
 
Att Hera praktiskt taget bor i min säng är ingen nyhet. Det har hon alltid gjort, ända sedan hon var valp. Hon springer runt lite ibland, ligger i soffan eller på golvet i vardagsrummet, och ibland hittar hon ut på balkongen - men större delen av dagarna spenderar hon i min säng. Och jag älskar det, det är supermysigt att ha henne här inne. Däremot är det ju inte lika lätt att sova när hon tar upp mer än halva sängen.
 
Jag har alltså en 1.60 säng, men oftast får jag inte mer än en tredjedel att sova på. Det är så himla roligt, och jag kan tänka mig att många garanterat känner igen sig. Är det rättvist att jag har en sådan stor och mysig säng och så tar hunden upp all plats istället? Är det så det ska vara? ;) Jag brukar ofta få klämma mig in där jag får plats (i ibland väldigt obekväma positioner för att inte störa henne) och eftersom hon alltid ligger ovanpå täcket är det inte ovanligt att jag får nöja mig med en filt - tåls att nämna att jag nästan alltid fryser på nätterna också. Jag har ju inte hjärta att skicka ner henne heller, det är ju så mysigt att hon ens vill sova hos mig. Men det har liksom blivit så att det är mer hennes säng än min säng, haha.
 
(Sen kan vi ju även uppskatta hur rakt mina tavlor hänger!)
 
#1 / / Iza Palm:

Men vad mysigt !! Längtar tills vi kommer skaffa hund. Så himla mysigt och underbart ju. Vill också gosa sådär <3

Svar: Det är underbart! <3
Rebecca Adnell

så fina bilder! Ser likadant ut hemma hos mig fast en i mindre format (katt) Hon har dock en förmåga att ta upp hela sägen fast sin lilla storlek;)

Svar: Tack! Ja dom små djuren kan ta upp bra med plats hur små dom än är, det kanske är något inbyggt i deras hjärna ;)
Rebecca Adnell

#3 / / Becka:

Åh, mysigaste som finns ju!

Svar: Håller verkligen med!
Rebecca Adnell

#4 / / Annie - Fotograf i Linköping & Stockholm:

Mysigt ändå! :P Djur är experter på att breda ut sig :P Min katt brukar ligga nära mig när jag somnar, också på täcket, det händer till och från att jag vaknar intryckt mot väggen och/eller bara har liiite täcke kvar själv :P Och då är ändå min katt lite mindre än din hund ;)

Svar: Haha åh, vad härligt! Djur är bra roliga ibland. Spelar ingen roll om det är en stor hund eller en liten katt, vill dom ha sängen så tar dom sängen utan att tveka ;)
Rebecca Adnell