/ • Resor - Gran Canaria 2017 /

Det här med att åka iväg någonstans

Det är himla mycket som ska fixas inför en resa. Jag är en sådan person som vill ha stenkoll på precis allting, jag skriver långa listor på allt som ska tas med och en vecka innan planerar jag upp vad som ska göras innan och ibland till och med vilka dagar det ska göras. Kontrollfreak? Ja, kanske lite. Men jag gillar att ha koll. Typ två dagar innan avgång ligger det tiotals olika sladdar överallt i rummet - det är ju så mycket som ska laddas. Extra batteriet. Andra extra batteriet. Datorn. Kameran. Lilla kameran. Portabla högtalaren. iPoden.
 
Idag är jag ute i ovanligt god tid. Jag brukar spara allting till sista minuten, för att jag alltid vet att jag hinner. Jag är en person som gillar att ha koll, men jag är inte en sån person som börjar packa flera dagar innan. Jag har min lilla lista och prickar av allting dagen innan. Men idag kom jag igång ganska tidigt och har både duschat och torkat håret och nästan packat klart allting. Sen har jag myst massor med vovven som ska spendera veckan hos mormor - och förmodligen bli väldigt bortskämd. Men det är hon värd! Hon kommer få det toppen. Jag är nästan mer taggad nu än vad jag var förra året. Det finns ingenting bättre än att sätta sig på ett flygplan och åka någon annanstans, att få uppleva och se något annat än vardagen. Det här året bor vi på ett hotell - förra året hade vi ett lägenhetshotell precis vid stranden och snacka om att man blev bortskämd. Ingenting kommer ju någonsin att kunna slå faktumet att det var bara att gå utanför dörren och gå tjugo meter så stod du på stranden. Men i år har vi pool och jag och brorsan kommer ha ett eget rum, så jag klagar inte!
 
Jag har bestämt mig för att ta med datorn och min vanliga kamera (förra året åkte bara den lilla med) så jag är fullt redo inför att hålla igång bloggen - MEN jag har ingen aning om hur det kommer att vara med uppkopplingen. Jag vet inte ens om vi har gratis wifi på hotellet, haha. Det visar sig säkert, och något lite då och då kommer jag i alla fall att försöka blogga! Men tills dess får ni ha det bäst <3
 
#1 / / Corina:

Ok vad roligt. Vädret var kalas när jag åkte. Ha fin resa 😊

Svar: Vad härligt! Tack :)
Rebecca Adnell

#2 / / Annie - Fotograf i Linköping & Stockholm:

Härligt! Ha en underbar resa nu :D

Svar: Tusen tack! :D
Rebecca Adnell

#3 / / Iza Palm:

Härligt !! Ha en helt fantastisk resa! Ser fram emot bilderna sedan! :D

Svar: Åh, tack! :D
Rebecca Adnell