/ · Självporträtt / • Personligt - Hera /

En lugn morgonstund

 
Jag verkar inte vara den enda som tycker om min nya filt... :)
Den är lika stor som ett påslakan, vilket gör att den ändå täcker större delen av sängen. Och det är bara så mycket mysigare att ligga ovanpå den än det vanliga täcket. Jag har lite svårt att slita mig därifrån ibland bara för att den är så len och fluffig. Jag tyckte att jag hade sett mysiga filtar innan, men dom är ju som sandpapper i jämförelse med den här. Haha, jag är så kär.
 
Har ni förresten läst Flyga Drake? Vi läste den i skolan, antingen mellanstadiet eller högstadiet. Jag minns att jag verkligen förlorade mig själv i den här boken och jag ville aldrig lägga ner den, för den var så fängslande. Och nu när jag sprang förbi den på en second hand butik i Uppsala kunde jag bara inte låta bli, jag var tvungen att köpa den. Jag har tänkt på den lite då och då under åren och har varit sugen på att läsa om den. Det är en bok jag verkligen kan rekommendera och den är så viktig på så många plan.
#1 / / Iza Palm:

Har inte läst den, men har en annan bok som gav mig exakt samma känsla. Det var "Poeten" av Michael Connelly. Det första 200 sidorna bara .. flög iväg. Enda anledning att jag fick lägga bort den, var pga att jag insåg att jag läst i nästan 5 timmar, och var vrålhungrig. xD

Svar: Haha åh, känner igen det där. Det är en härlig känsla ändå, att tappa greppet om tiden och bara läsa :D
Rebecca Adnell

#2 / / Iza Palm:

Verkligen!! Jag har dock inte läst en bok på några år nu. Men snart kanske jag börjar igen :)

Svar: Ja, för mig går det i perioder. Ibland kan det gå månader utan att jag plockar upp en bok och ibland kan jag sluka flera stycken i månaden, haha
Rebecca Adnell

#3 / / Annie - Fotograf i Linköping & Stockholm:

Åh, vilken mysig filt! Var har du köpt den? :)
Härligt att läsa, den boken är så bra, men det var längesen jag läste den. Läser "Morgon i Jenin", tycker den har vissa likheter med "Flyga drake".

Svar: Ja det var evigheter sedan jag läste den med, så det är superkul att läsa om den! Den har jag aldrig läst, men ska definitivt kolla upp den. Tack för tipset!
Rebecca Adnell

#4 / / Amanda:

Vad glad jag blev över att du kommenterade min blogg vilket i sin tur gjorde att jag klickade in på din. Har suttit och scrollat i över en kvart nu och är helt fast. Vilken genuint helmysig blogg, väldigt sällan jag fastnar direkt så här. Men bilderna, stämningen - älskar den!!

Svar: Men wow, TACK! Vilka ord! Jag blir verkligen superduperyperglad, tack söta du!! <3
Rebecca Adnell