Hej mitt vinterland

Det var ett tag sedan jag var ute en längre stund nu och bara njöt, och jag märker det så tydligt på mig själv. Huvudet segar ihop och jag blir så där konstant trött, men en kvart ute i vår lilla dunge uppe på kullen intill huset gjorde susen. Ibland behövs det inte mycket. Jag behöver bara få andas in lite frisk luft och få se Hera springa runt och njuta av livet.
 
Stockholm har fått sitt andra bakslag. Igår var marken bar och solen kämpade för att tränga sig igenom de tjocka molnen. Jag gick visserligen inte utanför dörren på hela dagen, men jag fick lite vårkänslor genom att bara titta ut genom fönstret. Och så tänkte jag; "imorgon ska jag gå ut och njuta lite av det fina vädret". Tji fick jag, imorse vaknade jag upp till en vit mark och snön som yrde i luften. Det har fortsatt så hela dagen och det är bara välkomna tillbaka vintern igen. Den svenska våren när den är som bäst och än så länge har jag lyckats hålla mig lugn. Jag brukar alltid bli så arg när snön kommer tillbaka precis när våren står och knackar på dörren, men i år har det varit annorlunda. Kanske för att jag fortfarande inte riktigt känner mig klar med vintern, vi har haft så lite snö under hela vinterhalvåret. Sen kanske jag äntligen har lärt mig att det är bara mars, det kommer att komma mer snö. Det gör det vartenda år, precis när man minst anar det.
 
Hera blir i alla fall glad. Hon älskar snö mer än vad jag gör och så fort portdörren öppnades och hon såg snön på marken spände hon öronen och dök ner med nosen i backen. Svansen gick på högvarv fram och tillbaka och när vi kom upp på kullen fick hon springa av sig lite. Jag sa åt henne att gå och leta upp en pinne och några sekunder kommer hon tillbaka med världens störsa gren. Det är Hera i ett nötskal - störst är bäst.
 
 
 
#1 / / Alice Lindström:

Vilka härliga och snöiga bilder!

Svar: Tack så mycket! :)
Rebecca Adnell

#2 / / Iza Palm:

Haha, stora grenar är bäst ju ;)

Svar: Tydligen är det så ;)
Rebecca Adnell

#3 / / Annsoh:

jätte fina bilder! :) Hoppas du har en bra dag!

Svar: Tack snälla, och detsamma till dig!
Rebecca Adnell

#4 / / Susanna:

Du tar verkligen otroligt fina bilder! :)

Svar: Men åh tack snälla, vad glad jag blir! :)
Rebecca Adnell

#5 / / Annie - Fotograf i Linköping & Stockholm:

Vad mysigt! Jag ska också försöka ta mig ut och bara vara snart, det får kanske bli nästa helg :P
Superfina bilder! :D

Svar: Tack snälla! :D Ja det är så härligt att bara få komma ut utan några krav
Rebecca Adnell

#6 / / Mirre - Sweetwords:

Så fina bilder =D, Så härliga färger vovven har i pälsen

Svar: Tack snälla! :D
Rebecca Adnell