/ • Foto - Djur / • Foto - Natur /

Jag drömmer om värmen

Med en vecka kvar tills planet lyfter mot Gran Canaria börjar jag längta ordentligt till värmen. Jag börjar också fantisera och drömma mig bort till sommaren. Det är inte såå många månader kvar, men ändå lite för långt för att det ska kännas bra. Jag vill ha långa dagar, höga temperaturer och massa solsken. Jag vill kunna sticka ut och galoppera med hästarna och jag vill få uppleva sommarens vackra kvällsljus.
 
Allting är så mycket lättare på sommaren. Allting är lättare, allting är friare. Inga bökiga vinterjackor som tynger ner axlarna och hindrar rörelseförmågan. Ingen "solnedgång" (den gömmer sig ju bara bakom molnen under vintertid) redan klockan tre. Tänk att få gå barfota i sanden och få doppa sig i havet. Tänk att få vara ute sent på kvällen och bara känna sig levande. Ja, dit vill jag definitivt nu.
 
#1 / / Iza Palm:

Sommarkvällar. Och de där morgontimmarna i det otroligt magiska ljuset innan solen gått högt upp på himlen. Kommer få uppleva midnattssol i sommar.. Ljust typ dygnet runt. Så många fotoidéer och inspiration.
Jag kan längta dit också. Men det är rätt fint med soliga vinterdagar och runt 4 minus nu med. :)

Svar: Jag ääälskar vintern! Men vi får aldrig någon ordentlig vinter här i Stockholm, det töar bort efter bara några timmar. Så då tänker jag att vi lika gärna kan hoppa fram till sommaren direkt ;)
Rebecca Adnell

#2 / / Iza Palm:

Haha, fullt förståeligt, kände mycket samma för det när jag bodde i Östergötland.. Blev ju inte vinter där heller.. Inte ordentlig iaf...! Men nu har jag snö så det räcker och blir över. BÄST är det :D

Svar: Jag är såååå avundsjuk haha! Vill verkligen också ha en ordentlig vinter :D
Rebecca Adnell

#3 / / Iza Palm:

Du får åka norrut något gång :D

Svar: Jag får nog göra det! ;)
Rebecca Adnell

#4 / / Celine:

Så fantastiska bilder!

Svar: Tack snälla Celine!! :D
Rebecca Adnell

#5 / / Malin:

Härliga bilder, längtar också efter vår/sommaren och härliga stunder i skog och mark.

Svar: Tack! Hoppas verkligen det går snabbt nu :)
Rebecca Adnell

#6 / / Moa:

så fina bilder!

Svar: Tusen tack! :D
Rebecca Adnell

#7 / / Tilda Barkselius:

Åh vad härligt att ni ska utomlands!

Svar: Jaa, jag är så himla taggad!
Rebecca Adnell