Nu är det officiellt vår... Eller?

Den andra mars och vi är inne i första vårmånaden. Däremot kan jag inte påstå att jag har några vidare vårkänslor - snön har visserligen smält bort utanför fönstret men i övrigt är allting så där mörkt och grått och lerigt. Som en vanlig oktoberdag, helt enkelt ;) Men det är ändå uppfriskande att veta att vi går åt rätt håll. Det blir ljusare och ljusare varje dag och våren kommer att komma, till slut. Och om en liten dryg vecka sitter jag på planet mot varmare breddgrader, så jag är taggad ändå! Det får det här sunkiga vädret att verka lite mindre viktigt ;)
 
Tills vidare kan vi väl köra en liten throwback på snöfallet vi hade sist, för det var så himla vackert. Jag tog ju med mig hunden och pulsade fram i blötsnön - vilket för övrigt var hur jobbigt som helst, ni vet när man tar ett steg framåt och sedan glider två steg bakåt? Urk... Men när vi väl nådde vårt mål kändes det ändå värt det.
 
 
Igår var jag ute och myste med pållarna mitt på dagen, något som också var väldigt uppiggande. Bara det faktum att jag såg vart jag gick och att jag inte behövde ta upp ficklampan var tredje minut för att allting är för mörkt. Jag älskar hästarna och jag älskar att vara i stallet, men under vinterhalvåret är det inte lika roligt, det är bara att erkänna. Jag tror inte jag är ensam om att tycka det heller, men att behöva vada runt i lera och klä sig i alldeles för tjocka kläder är bara inte min favoritsak med vintern ;) Det är supervackert med all snö och jag älskar vintern när vi har riktig vinter, men inte bäcksvart mörker och gegga. Det är inte min grej.
 
Jag känner verkligen hur jag börjar längta efter sommaren nu. Efter värme och sol och barmark. Efter att få galoppera utmed ängarna och skutta över trädens rötter tillsammans med hunden. Jag har accepterat faktumet att vintern var konstig och kort och en allmän besvikelse, så då kan vi lika gärna gå vidare till någonting bättre. Och i mina ögon så är sommaren alltid bättre. Alltid ett säkert kort.
 
Jag har också insett att om du gör allting svartvitt i photoshop så syns det inte hur tråkiga färgerna är. Man måste hitta alla knep man kan för att lura hjärnan till att saker är roligare än vad dom är ;) Här har vi våra två vita springare, båda två lika söta med grimman på sned. Pluttisar <3
 
#1 / / Emmy:

Såå fina djur, och fina snöbilder! :-)

Svar: Åh tack så mycket! :)
Rebecca Adnell