/ • Resor - Gran Canaria 2017 /

Playa del Ingles

Hej på er! Ville bara skicka en liten hälsning till er från värmen <3

Vi har hamnat i paradiset tror jag, det är sååå varmt! Mellan 25-30 grader har det varit både igår och idag, inklusive sent på kvällen. Vi bor på ett superfint hotell med fräscha lägenheter och superfint läge vid poolen. Och det är där vi har hängt hittills - vid poolen. Ingen har orkat göra någonting annat, men det tycker jag är okej dom första dagarna. Vi är trots allt på semester ;)

Jag har ju också haft den fantastiska turen att åka på en förkylning. Jag kände lite symptom till halsont för några dagar sedan, och igår när vi skulle åka vaknade jag upp med halsont. Nu har det blivit värre, jag har lite lätt huvudvärk och det känns som att febern ligger och lurar. Vad är oddsen liksom? Men jag klagar inte ändå, och jag solar och badar lika mycket oavsett, även fast jag förmodligen borde ta det lite lugnt. Men nu är jag på solsemester i EN vecka, jag tänker inte låta lite förkylning stoppa det.
 
Solnedgång på ena sidan hotellet, lilla gången där ytterdörren finns. Sååå vackert!
 
Just nu sitter jag ute på vår balkong med fin utsikt. Vi bor på sjätte våningen och ser havet från balkongen, och jag är så lycklig. På gatan nedanför åker det nu lite bilar fram och tillbaka, men igår ockuperades hela vägen av en stor karneval som började någon gång på eftermiddagen. När vi kom hem efter middagen på kvällen, närmare klockan 11, höll dom fortfarande på. Det var ett himla liv, hög musik och fullproppat med människor, men oj vad härligt det var att titta på! Jag blir så glad av sådant där, när människor samlas och har roligt och bara njuter av livet.

Nu ska jag gå och knarka lite mer värktabletter och sedan fortsätta den här dagen. Hoppas ni alla har det bra!

Restaurangen vi käkade på igår. Alltså SÅ mycket kärlek! Finns det dåliga restauranger här? Förra året hade vi också sådan tur och hamnade på fantastiska ställen varje kväll!
Jag och Jonas satte oss en stund på balkongen igårkväll och tittade på alla glada människor nedanför
#1 / / Tilda Barkselius:

Åh så underbart det ser ut!

Svar: Det är det verkligen! :D
Rebecca Adnell

#2 / / Josäfin Andersson :

åhhhh vad mys!! ÄLSKAR första bilden!

Svar: Taack! Ja det är så härligt!
Rebecca Adnell

#3 / / Iza Palm:

Nejmen gud vad god maten såg ut. Helt superhärliga bilder också! Nästan så jag skulle vilja åka på solsemester själv! (Aldrig varit på det...!) Bara London och New York.. :)

Svar: Taack! Ja det är så himla härligt! Förra året var första gången jag åkte på solsemester. Blev helt såld efter det :)
Rebecca Adnell

#4 / / Iza Palm:

I bet, det verkar helt amazing! Verkar som du iaf har wifi på hotellet iaf, det gillar vi! :D

Svar: Ja, det var lite segt men för det mesta funkade det! :D
Rebecca Adnell

#5 / / Meg:

men wow, vilken plats! ser ju ut som en riktigt härlig semester :)

Svar: Det var det verkligen! :)
Rebecca Adnell