/ • Personligt - Nära och kära /

Grattis på födelsedagen, lillebror

Idag är det verkligen ingen speciell dag. Min lilla lillebror fyller hela 20 år. Tjugo år. Vad hände? När blev han så stor? Var han inte typ tolv, alldeles nyss?
 
Min lillebror är inte vilken lillebror som helst, utan han är världens snällaste, coolaste och roligaste person jag någonsin känt. Han är inte bara min lillebror, han är en av mina allra närmsta vänner och en av dom få personerna jag alltid vill umgås med. Jag umgås mer med min lillebror på ett kompissätt än vad jag gör med någon annan person - vi går på bio, käkar lunch, åker iväg på spontana bilrundor och tittar på film och serier tillsammans. Han är en av dom få personerna jag helt och hållet kan slappna av med och typ den personen som får mig att skratta mest. Vi har aldrig varit det syskonparet som bråkat - jag skojar inte, vi bråkar aldrig. Vi har vuxit upp med varandra och alltid fått stötta varandra och hjälpa varandra igenom det ena helvetet efter det andra. Ibland har det bara varit vi två, men vi har alltid klarat det. Så länge jag har den här människan vid min sida kan jag ta mig igenom precis vad som helst, och jag är så lyckligt lottad för att ha just honom som min lillebror. Jag kan inte tänka mig att det finns en bättre lillebror där ute.
 
Det pinar mig att jag jobbar precis hela dagen idag, men jag fick åtminstone träffa och gratta honom nu på morgonen. Go rock the world, my friend. Du förtjänar precis allt och lite till och jag är så glad över att ha dig i mitt liv ♥