/ • Personligt - Vardag /

Sommaren är på väg

Det verkligen sprudlar inom mig när jag tänker på hur nära sommaren vi är nu. Jag mår så bra av alla löven som har slagit ut på träden, gräset som växer i rasande fart och blommorna som poppar upp här och var. Vi går i stadig takt mot sommaren och det gör mig så lycklig. Allt känns så mycket lättare och friare under sommarmånaderna. Ljuset, värmen, grönskan. Jag är verkligen så exalterad inför allt som har med sommar att göra och jag är så redo. Vintern var en bra tid, men nu går vi vidare mot någonting ännu bättre. Och jag har en känsla av att den här sommaren kommer att bli riktigt bra. Jag tänker se till att den blir bra.
 
Igår var jag på bio med lillebror och en kompis. Vi såg den nya Pirates-filmen, och alltså woooow vad bra den var! Jag hade verkligen inga förväntningar alls, då jag var världens största fan av dom filmerna när jag var mindre och när fyran kom ut tyckte jag att det floppade ganska rejält. Men det är ändå Johnny Depp - min stora barndomskärlek - och jag skulle sitta där i salongen varje film om dom så gjorde femton stycken till, haha. Däremot hoppas jag nästan att det här var den sista, för slutet var helt perfekt och jag kan erkänna att jag faktiskt fällde en tår eller två. Haha, så larvigt egentligen, men det var faktiskt lite känslosamt. Och nu vill jag se den igen, och igen, och igen.
 
Imorse när jag vaknad sken solen starkt på himlen och jag satte mig ute i solen på balkongen en stund och bara njöt. Efter ett tag kom Erica hit och hängde några timmar innan hon åkte vidare, och då åkte jag ut till Björkvik med kameran och bara myste där. Dom bilderna kommer nog imorgon däremot, för nu tänkte jag krypa ner i badkaret (vi har inget hemma, så jag passar verkligen på när jag är här haha) och kolla någon serie. Ha det bäst så länge!