Svensk sommar - det är nu det börjar

Svensk sommar. Vad tänker man när man hör orden svensk sommar? För mig är det den här berg- och dalbanan mellan kallt och varmt. Soligt och regnigt. Vindstilla och blåsigt. Förra veckan, och bara nu i helgen, var vädret så där alldeles strålande och underbart som fick en att förstå varför man älskar detta avlånga land. Idag däremot pryds himlen av ett tjockt, grått molntäcke och trädtopparna svajar utanför mitt fönster. Den inbjudande sommaridyllen vi fick njuta av för några dagar sedan är som bortblåst. Men det är väl så det ska vara, eller? Svensk sommar, som sagt... ;)
 
Idag är jag helt ledig utan några som helst måsten (förutom att jag egentligen bör städa mitt rum, men vi får se hur långt jag kommer med det...) och jag hade väl tänkt spendera större delen av dagen framför datorn och ta tag i några bilder som ska få sig en vända i photoshop. Jag ligger lite efter, känns det som. Jag har ändå lite att visa från förra veckan. Helgen spenderades ju som sagt i min mosters lägenhet och det var verkligen så energigivande som jag hade hoppats på. Jag behöver den där ensamheten ibland, att bara få gå runt och lyssna på för hög musik och bara bry mig om mig själv.
 
Nu när vi sörjer att värmen har försvunnit kan jag istället bjuda på några bilder från förra veckan när jag tog med Hera ut i skogen den där riktigt varma dagen! Kom tillbaka snart, snälla sol?
 
#1 / / Annie - Fotograf i Linköping & Stockholm:

Åh, vad mysigt :)