/ · Självporträtt / • Personligt - Vardag /

Where did my energy go?

Alltså ja, jag hade glömt bort hur trött man blir av att jobba! Jag går in på tredje veckan imorgon och det var länge sedan jag var så här trött. Jag minns när jag körde min första sommar som trädgårdsarbetare - jag somnade i soffan varenda dag efter middagen och sedan gick jag och la mig hur tidigt som helst, haha. Det är tufft att vara knegare. Jag har ju gått hemma ett bra tag nu också, så det blir en rejäl förändring för både kropp och huvud. Men jag kommer nog in i det om ett tag ;) Jag hade däremot stora planer för den här helgen, jag hade tänkt åka iväg någonstans med hunden och kameran och bara få andas in lite frisk luft. Det längsta jag kom var ner till centrum igår kväll, annars har jag inte rört mig från sängen. Hehe...
 
Nu jobbar jag både måndag och tisdag, men är däremot ledig både onsdag och torsdag. Då ska jag försöka ta mig iväg någonstans. Jag känner direkt sån stor skillnad när jag inte har varit ute på ett tag. En liten promenad med hunden då och då lättar ju upp lite, men det är just den där friheten som får mig att må som allra bäst. Och det är vid sådana här tillfällen jag saknar fjällen extra mycket. Ibland vill jag bara bosätta mig där uppe, i stugan mitt ute i ingenstans. Att bara kunna öppna dörren och få känna doften av fjällvärlden. Det är lycka i sin renaste form. Eller så vill jag bara sätta mig i bilen och åka dit jag känner för. En roadtrip, en utflykt. Jag vill att någonting ska hända.
 
#1 / / Malin:

Att bara kunna gå ut i skogen är det bästa som finns. Vi har en sådan stuga (därav namnet på min blogg) tyvärr hinner vi inte åka dit så ofta då det är så långt bort - och längtan är enorm.

Svar: Åh så härligt det låter! Jag håller verkligen med om att det är det bästa som finns. Det är en sådan frihet!
Rebecca Adnell