/ • Personligt - Vardag /

Bråka med bloggen

Igår spenderade jag hela första delen av dagen framför datorn. Jag har länge gått i tankarna på att kanske byta headerbild eftersom jag haft samma sedan i våras, och det kändes som att det var dags. Sedan har det varit några småsaker jag velat fixa till också, delvis min arkiv-meny som visade månad för månad - den hade blivit så lång att den inte ens fick plats på skärmen, haha. Jag hade planerat att göra alla ändringar på min andra blogg där jag i lugn och ro skulle kunna fokusera på att göra allting klart, utan att behöva oroa mig för att bloggen ser kaos ut. Well, kortfattat så ändrade jag om i kodmallen på fel blogg och vips så hade jag förstört precis allting på den här och jag fick lite smått panik. Därför fick jag sitta hela dagen för att försöka fixa till det, och saker blir sällan som jag vill under första försöket. 
 
Jag har alltid designat mina egna - och andras - bloggar under åren, allt från headers till kodning. Jag har spenderat tusentals timmar framför tutorials och jag har provat mig fram på alla sätt och vis, vilket har gett mig hyfsad koll på både html och css. Jag brukar faktiskt kunna lösa dom flesta problemen, till slut. Min envishet kan komma till användning ibland! Jag kunde i alla fall få till sakerna som jag ville, och egentligen är det inga stora förändringar alls. Min största utmaning var faktiskt att få allt att se enkelt och normalt ut, då temat jag valde inte alls gick i smak med min stil. Nu har jag i alla fall en ny headerbild och arkivlistan är fixad! Hurra! 
 
 
 
Jag vet inte hur många gånger jag suttit långt in på nätterna och glömt bort både tid och rum när jag försökt fixa min kära blogg. Jag kan bli helt galen ibland när det inte fungerar, men oftast är min envishet starkare än min uppgivenhet. Det mesta har löst sig ändå ;) 
 
 
#1 / / Simon G:

Så tråkigt när något sådant inträffar, håller med dig man kan bli helt galen av det. För några år sen så skulle jag "prova" ett pro-tema, slutade med att jag inte kunde ändra tillbaka, tog ett par dagar innan jag fick allt på bloggen att fungera igen.

Svar: Men gud så irriterande! Är lite anti alla pro-teman, det krävs en helt annan typ av envishet för att bryta ner dom och förstå, haha. Det var lättare förr!
Rebecca Adnell

#2 / / CeliCelinene:

Jag verkligen hatar när sånt händer!

Svar: Haha ja, det är så irriterande!
Rebecca Adnell