/ • Personligt - Vardag /

Jag måste bli lite roligare

Vartenda nytt plagg jag köper just nu har en väldigt stor sak gemensamt - grått. Allt är grått, och helst gråspräckligt. Jag har varit inne i en grå period väldigt länge nu och idag köpte jag hem tröjan på bilden nedanför. Jag har redan typ femton tröjor och koftor i som ser exakt likadana ut, eller åtmistone går lite i samma stil. Jag är inte så varierande av mig, helt enkelt. Kanske något jag borde jobba på, men å andra sidan - varför ändra på något man tycker om? ;)
 
 
Varför sitter jag där och kramar en kudde, kan man då undra? Är jag rädd? Skamsen? Nejdå, bara lite förälskad. I kudden alltså. Jag pallrade mig iväg på en shoppingrunda idag och när jag promenerade in på Jysk kunde jag inte låta bli att köpa hem den här. Jag köpte ju en liknande pläd tidigare i år, som jag verkligen älskar. Den är både varm och fin och så galet len. Helt klart den mysigaste filten jag någonsin ägt, och eftersom kudd-varianten dessutom var nedsatt i pris var det ett väldigt enkelt val ;) 
 
 
Jag råkade även få med mig en liten gullig korg hem. För att kom igen, när behöver man inte en gullig korg? Jag såg faktiskt framför mig att det skulle kunna vara fint att ha värmeljus i den innan jag faktiskt bestämde mig för att slösa lite mer pengar, så det känns lite mer okej. Men ibland kan jag vara så nära på att köpa hem något bara för att det är fint, eller just gulligt. Utan någon som helst plan på vad jag ska använda det till, liksom. Men kden lilla lådan jag hade värmeljus i tidigare var egentligen för liten, så jag tyckte det här blev alldeles fantastiskt perfekt, eller hur? Inte alls ett onödigt köp ;)
 
 
En till onödig sak jag inte kunde låta bli var den här lilla parveln. Chokladtomte, seriöst...! Det är en av mina favoritsaker med julen - inte för att det egentligen är extra gott, utan det är bara själva grejen. Jag mådde så bra när jag gick runt inne i affärerna idag bland alla julsaker. Det var fina ljuslyktor och söta tomtar i varje hörn, ljusslingor som hänger åt höger och vänster och julkänslorna bara bubblade upp. Så när jag gick förbi denna fula lilla chokladtomte kändes det ändå okej, trots att det egentligen inte är juletider riktigt ännu. Ibland är det väl okej att tjuvstarta?
 
 
Sen har jag jobbat vidare med våra fönsterbrädor här hemma. Efter att jag klädde in min egna i marmormönstrad dekorplast tyckte mamma att vi skulle göra likadant i resten av lägenheten. Nu har vi gjort fint i köket och vardagsrummet, och seriöst - vilket lyft. Det känns så ljust och fräscht och jag slås hela tiden över hur enkelt det är. Det behöver inte kosta miljoner så fort du vill göra om lite hemma - det finns sådana enkla och smarta knep som samtidigt inte ruinerar dig. Jag har använt dekorplast till ganska mycket nu och jag är helt såld! Vilken jädra bra uppfinning!
#1 / / lars:

Varför jag tycker det ser varmt,tryggt och mysigt ut

Svar: Det har du rätt i!
Rebecca Adnell

#2 / / AW - Fotograf:

Tack snälla :D

#3 / / Jessica Online:

Alltså... att inte bara beskriva utan även posta bilder på så mysig pläd o kudde UTAN ATT LÄNKA VAR DET ÄR KÖPT? Snälla återkom med info var du hittat detta, särskilt pläden, vi ska flytta snart nog och jag tänkte börja lite från noll med inredningen och då letar jag just sånt där.. Tack på förhand!

Svar: Pläden och kudden är från samma serie och finns på Jysk! :)
Rebecca Adnell