/ • Personligt - Vardag / • Resor - Övrigt /

En helt ny stad

Vet ni vart jag befinner mig just nu? I Göteborg! Jag och två kollegor åkte ner supertidigt imorse och ska vara här på säljkurs fram till torsdag kväll. Jag har aldrig varit i Göteborg tidigare - förutom när vi var nere och vände med bilen för att mamma och mormor körde fel väg ;) Hela dage idag har spederats i ett konferensrum där vi blivit överrösta med infomation - men det är väldigt roligt. Vi är ett gäng från olika delar av Sverige och alla verkar supertrevliga och härliga.
 
Nu vet ni varför det förmodligen kommer att vara lite dålig uppdatering från mitt håll dom kommande dagarna. Nu på kvällen har vi sprungit rut inne i stan innan vi hittade något att äta. Tre förvirrade Stockholmare på vift i Göteborg - det ka inget annat än att bli spännande! 
 

(null)

Den där höstdagen i september

Höstlöven har börjat falla ner från träden och nu dröjer det ett helt år innan omgivningen exploderar i gula färger igen. Det är alltid lite tråkigt när hösten är över, och i år har jag varit extra upptagen och inte fått njuta lika mycket som tidigare år. Men jag fick faktiskt en mysig höstdag för ett par veckor sedan. Jag hade fixat och donat i rummet hela helgen och på söndagen tog jag med mig Hera och kameran och åkte iväg till ett av mina favoritställen. Solen sken lite till och från, skogen lyste upp i sina brandgula färger och både Hera och jag flög runt över åkrarna. Hon fick springa lös ett tag och hon blir alltid lika lycklig - vilket gör mig lycklig. Det finns inget bättre än att titta upp från kameran och se hennes busiga ögon kolla efter mig. Min fina <3 
 
/ • Personligt - Vardag /

Julen är på ingång

Jag har verkligen inte hängt med i svängarna. Vi går snart in i november, men min hjärna är kvar i september. Jag spanade in alla kala träd häromdagen när jag körde hem från stallet och förvånades över hur snabbt löven fallit. Sen insåg jag att det inte alls är så konstigt. Hösten är snart slut. Vi har haft september och oktober med alla fina färger - november brukar inte bjuda på så mycket spännande egentligen. Jag tror att vår Kreta-resa ställde till det ganska mycket, för när vi åkte var det i stort sett fortfarande sommar, och när vi kom tillbaka hade hösten satt igång ordentligt. Jag hängde inte riktigt med där och därför tycker jag att tiden gått så himla snabbt. November.
 
Och nu när hypen över den vackra hösten börjar lägga sig är det egentligen bara att hoppa över på nästa grej. Julen. Det är ingen hemlighet att jag älskar julen, men i år längtar jag extra mycket. Jag och min kompis gick runt i lite butiker innan konserten i fredags och redan nu börjar skyltfönstrena prydas med rött. Åhlens hade redan ställt upp ett helt torg med juldekorationer inne i sin butik. Och medan jag strosade runt där bland alla små tomtar och adventskalendrar gjorde det nästan ont i hjärtat, för att jag längtar så. Det är något speciellt med i år. Varje gång jag tänker tanken att julen är på väg känner jag mig som ett litet barn igen. Den där starka förväntan inför vad som kommer. Jag brukar alltid längta, men nu är den längtan extra stark. Tänk er att få pryda alla fönster med adventsljusstakar. Tänk er att få höja volymen på radion och sjunga med till alla barnsliga jullåtar man egentligen borde tröttnat på för länge sedan. Tänk er att gå omkring i köpcentrum tillsammans med tusentals sönderstressade personer som alltid är ute och julklappshandlar i sista sekund. Det är ändå något fint med det hela. Det är den där mysiga stämningen som lägger sig som ett täcke över hela landet. Jag går in i något slags lugn i december, trots att det ofta är häktiska dagar och det är mycket som ska hinnas med. Det gör inget att jag stressar lite ibland, för det är en helt annan slags stress. Det är en rolig stress som jag faktiskt trivs med. Jag vill att jullåtarna ska spelas sönder. Jag vill att alla gator ska prydas med ljusslingor. Jag vill att garderoben ska fyllas upp med julklappar. Jag vill att alla butiker ska packas med överdrivet mycket krimskrams. Jag vill ha den där explosionen av julkänslor som är bland det bästa som finns
 
Minns ni min adventskalender förra året? Som jag önskar att jag hade tid med det i år igen - det var så kul!