/ • Personligt - Rebecca fixar /

Dag 4 - Min pappa, han kan!

Idag skulle jag egentligen ha varit ledig, men på grund av personalbrist den här veckan då folk är iväg på kurser hoppade jag in extra. Så min 4 dagars-helg blev egentligen bara typ 2,5 dagar, men det gör inte så mycket. Jag hann med det mesta jag ville göra och dessutom är det ju faktiskt ganska roligt på mitt jobb. Och nu under kvällen har jag och pappa fortsatt fixa i mitt rum. Eller ja, pappa har gjort det mesta. Jag har assisterat ;) När det gäller att borra och skruva upp saker låter jag honom sköta det. Jag har väl typ aldrig hållt i en borr i hela mitt liv, och skulle jag försöka skulle min prestationsångest ta över, haha. Pappa har ändå jobbat med olika verktyg i handen i hundra år, så det känns tryggast att han får sköta det. Då vet jag att det blir gjort ordentligt. Pappor är bra att ha ibland, eller hur? ;)
 
Det som har gjorts idag är att mina fyra Irland-tavlor ovanför sängen har fått tacka för sig. Jag verkligen älskar dom bilderna och jag har älskat att ha Irland på väggen, men jag tröttnade på att dom var så mörka. Det är det jag vill bli av med just nu - alla mörka partier i rummet. Så nu sitter det en världskarta i tre delar uppe på väggen med en tavelhylla under. Som visserligen ser ganska tom ut nu, men det kommer att fyllas på allt eftersom. Idag smet jg äve in och köpte lackfärg, så när jag får tid ska hyllorna få sig en sista omgång. Sedan är det bara små finishing touches kvar här och var innan jag kan luta mig tillbaka och vara nöjd. Alltså ja, jag blir så glad av det här. Allt känns så bra just nu. Livet leker.
 
 Så här såg det ut innan...
 
Och så här ser det ut nu! Jag är verkligen så himla nöjd med valet av tavlor, färgerna smälter in hur bra som helst och hur mysigt är det inte att ha världen ovanför huvudet när man sover? Jag gillar det. Jag gillar att jag bara kan vrida på huvudet och drömma mig bort. Jag har alltid varit svag för världskartor - säger hon som just nu har världskartan på påslakanet också... - och har alltid velat ha någon typ av karta över världen uppe på väggen. Och när jag bläddrade förbi den här var det ingen tveksamhet. Den skulle jag ha