/ • Personligt - Musik /

Konsertlivet

Vi kom hem från England förrförra tisdagen, men det betydde inte att det roliga var slut! Isabelle hängde på Erica upp till Uppsala och på torsdagskvällen mötte dom upp mig på jobbet. Vi irrade oss bort till en liten klubb-ish på Söder där den talangfulla James TW skulle spela. Jag och Erica såg honom som förband till Shawn Mendes tidigare i år och därför kändes det klockrent att vi skulle gå nu är han för första gången fick headlina här. Vi stod högst upp och längst bak, men det var en ganska liten lokal och vi såg hur bra som helst. Vi må fortfarande vara fangirls at heart, men den där hetsen med att vilja stå längst fram har tonat bort sedan länge. Nu är jag bara glad att jag får vara på plats och kan höra musiken, och så är det ett plus om vi får se något. Alla tre var väl ganska trötta och opeppade i början, men när han väl klev på scenen blev allting bättre. Han är så himla duktig och jag är sååå glad över att vi gick <3 
 
Sedan hängde Isabelle kvar här hos mig, för på lördagen var det dags för konsert nummer två. R5, ett amerikanskt band Isabelle har följt ett tag. Hon sa tidigare den veckan att hon skulle få mig insnöad på dom också, och hon lyckades. Hela fredagen satt vi som två töntar och tittade på videoklipp efter videoklipp, och när lördagen väl kom var jag så himla exalterad. Så där löjligt taggad, nästan. Jag blev nog lite kär. Och efter konserten kunde jag definitivt konstatera att jag var kär. Alla konserter är en unik upplevelse, men dom jag älskar allra mest är när bande hoppar runt på scenen och bara ustrålar sådan ren och skär lycka. I det ögonblicket mådde jag så bra, jag kände mig så lycklig. Och i slutändan är det ju det musik och konserter ska handla om - att man för några timmar ska få tänka på någonting annat. Att få släppa ångesten, alla måsten och allt det jobbiga som konstant cirkulerar runt i vardagen och bara få ha roligt. Och jag kan säga att dom lyckades, med bravur. Nu har jag fått upp ögonen för ett nytt band - vilket i och för sig bara är bra, med tanke på att alla mina favoritband bara splittras en efter en. Jag vet inte än om det är bra eller dåligt för mig - jag hade liksom lite kommit ur den livsstilen. Men det kanske är bra att jag får något att fokusera på igen. Jag återkommer när jag bestämt mig ;)
 
För mig finns det inget bättre än att gå på en konsert. Och något som toppar det ännu mer är att jag får göra det med mina tjejer. Det är så uppfriskande. En sådan befrielse. Eufori. Det laddar upp batterierna så att man orkar med resten av livet. Det här konsertlivet som jag alltid pratar om. Jag fullkomligt älskar det, och jag kan inte komma på någonting bättre att lägga ner min tid och pengar på. Att få lyssna på livemusik med mina bästa vänner är det absolut finaste jag har här i livet. Och jag är så, så tacksam för att jag gång på gång får möjligheten att göra det. Tack, livet. 
 
#1 / / Jennifers.nu - Fotograf & mamma tack vare IVF:

ja konserter är ju verkligen något speciellt :D

Svar: Verkligen! :D
Rebecca Adnell