/ • Personligt - Vardag /

Återigen på hemmaplan

Jag sitter i sängen under mitt varma duntäcke och undrar varför det är så himla kallt i vårat vackra avlånga land. Så fort jag klev ut från Arlandas flygplats igår kväll började jag frysa och senare samma kväll gick jag och huttrade trots att det faktiskt var ganska okej väder. Men, jag har gått runt nere vid medelhavet där vi haft närmare 30 grader varmt varje dag, och då känns svala september plötsligt väldigt kall ;)
 
Som alltid är det väldigt blandade känslor över att vara hemma igen. Det tar alltid ett tag för mig att landa ordentligt och inse vad det är jag har varit med om. Det är inte förrän jag sätter mig ner vid datorn och bläddrar igenom alla bilder som jag kan smälta allt. Och jag har så mycket att berätta. Vi har haft en helt underbar vecka, det går inte ens att beskriva. Jag är så lycklig och så tacksam över att jag har möjligheten att åka runt detta fantastiska jordkot. Jag har massor av bilder och massor av historier, och jag är så taggad på att visa er. Jag verkligen längtar tills jag får sätta mig ner och fixa i ordning blogginlägg - jag är så fylld av inspiration! Det har alltid varit ett sätt för mig att återuppleva allting. Det finns inget bättre än att få sätta sig i photoshop och gå igenom alla bilder, att få återuppleva allting en gång till och att få drömma sig tillbaka. Det är alltid lite svårt att släppa taget om en resa, och därför är det ganska fint ändå att jag har med mig så många minnen hem. Och ännu finare att jag om flera år kommer att kunna gå tillbaka och läsa om allt. Det är det jag älskar allra mest med att blogga. Jag har alltid varit en nostalgisk person och medan många personer nöjer sig med att ha sina minnen i huvudet föredrar jag att skriva ner allt och att kunna återuppleva allt i både text och bild. Det är helt ovärderligt.
 
Det får däremot vänta en dag eller två. Imorse pallrade jag mig iväg till jobbet, både stressad och nervös. Det var första gången jag skulle öppna helt själv och första gången jag var på plats utan proffsen, haha. Jag ser fortfarande mig själv som nybörjare och det var endast jag och två till - ännu nyare än mig - och jag var livrädd över att ha huvudansvaret och inte kunna luta mig tillbaka på mina rutinerade kollegor, men fan, vi klarade av det. Hela dagen flöt på smidigt utan större svårigheter och jag kände mig så nöjd när vi stängde igen dörrarna för dagen. Och både jag och kollegan var lite stolta över att vi överlevt hela arbetspasset ;) Imorgon väntar en lång jobbdag till, men sedan är jag all yours. Bilder och långa inlägg coming your way! Stå ut med min dåliga uppdatering lite till så lovar jag att det blir värt det.
 
Det var himla mysigt att få komma hem och krama om min lilla diva igen. Som jag har saknat henne! ♥
#1 / / Annie - Fotograf i Linköping & Stockholm:

Vad mysigt det lät att vara under duntäcket :P
Skönt att det gick bra att öppna utan dina rutinerade kollegor :D

Svar: Ja, det var himla skönt! :D
Rebecca Adnell