/ • Personligt - Vardag /

Att arbeta med händerna

Ju mer sommare försvinner, desto mer pysslig känner jag mig. Jag höll ju på himla mycket förra hösten med att måla om mitt skrivbord och allt sådant, och det var så himla roligt. Jag älskar att få hålla händerna sysselsatta och att skapa eller renovera något ligger mig varmt om hjärtat. Det är så roligt att få se något få ett helt nytt liv efter bara lite putsning. Och nu har jag återigen jättemånga idéer om hur jag vill förbättra mitt rum, göra det lite fräschare. Sedan skrivbordet gick från svart till vitt blev det som ett helt nytt rum - all kändes mycket luftigare och ljusare. Däremot har ytan tagit ganska mycket stryk det här året och färgen har skavts av lite här och var, och därför känner jag att det är dags igen. Jag vill ta tag i alla sladdar som ligger huller om buller över golvet och gömda bakom skrivbord och sängen. Det är en sådan sak jag länge tänkt ta tag i, men jag har bara skjutit upp det. Men i och med att hösten nu är här är jag så himla taggad på att få städa upp lite, göra allting mysigare och fräschare. Jag funderar även på att flytta lite tavlor och införskaffa nytt, och jag har några idéer, men jag håller dom hemliga tillsvidare. Kanske är det roligare att helt plötsligt slänga upp en före- och efterbild ;)
 
Sen har jag även beställt hem lite fotoutskrifter - det är dags att ta tag i mina foton och sortera in lite i album nu. Också något jag tänkt göra i flera år. Varför är jag så bra på att skjuta upp saker? ;)
#1 / / Iza Palm:

Åh, sätta bilder i album måste jag med verkligen bättra mig på. Vi samlar och försöker att få upp lite tavlor då och då, men sofar är det bara 2-3 tavlor uppe..! hhaha. mer kommer senare. :D

Svar: Ja men eller hur, det är ju så mycket roligare! Jag höll igång massor när jag var mindre och skrev ut typ varje bild, och nu blir det typ aldrig, haha. Får försöka hitta något mellanläge? ;)
Rebecca Adnell

#2 / / Iza Palm:

Eller hur !! Jag har ju sådana där 50 bilder gratis då och då från Fujifilm! :p bara album som saknas egentligen xD HAHA.

Svar: Haha åh!! Jag med!! Har precis klickat hem 50 gratis bilder därifrån, så nu jäklar ska det fixas! ;)
Rebecca Adnell

#3 / / Iza Palm:

WOOP! Bara klistra på!! :D

Svar: Jaaa! :D
Rebecca Adnell