/ • Personligt - Vardag /

Home and alone

Hej mina fina!
Jag är i säkert förvar hemma i Stockholm igen och känner mig fruktansvärt ensam. Dom senaste dagarna har jag haft mina tjejer runt omkring mig, och det blir alltid lika tomt när jag kommer hem. Det tar liksom ett par dagar att acklimatisera sig igen.
 
Vi har i alla fall haft en alldeles underbar resa och jag kommer att berätta mer om det i ett senare inlägg. Just nu är jag för trött både mentalt och fysiskt, haha. Jag kom hem rätt set igår kväll då vårt lilla flyg var lite försenat, och idag var det jobb hela dagen. Kommande dagar är också ganska fullspäckade - det är mer jobb, två konserter och häng med kompisar. Inga jobbiga saker egentligen, men snart börjar jag undra när det ska lugna ner sig lite för mig. Mitt schema har aldrig någonsin varit så här fullspäckat ;) 
Jag måste börja ta tag i mitt rum - just nu har jag bara beställt hem massa saker som nu bara står i olika hörn i mitt rum och väntar på att användas. Jag måste även ta tag i bilderna från Kreta och börja lägga upp - jag är så taggad på att visa allt! 
 
Nackdelen med att ha så fullt upp är att jag inte ens hittar energin till att packa upp. Nu har jag ännu mer saker med mig hem i och med att jag har Isabelles väskor här - så att hon ska slippa släpa på dom då hon kommer hit igen imorgon kväll. Så alla väskor är faktiskt inte mina ;) Det är bara allmänt kaos i hela mitt rum. Men det speglar av sig bra på mitt liv just nu ändå - allting är upp och ner, jag har ingen koll på någonting och tiden bara flyger iväg. Men samtidigt trivs jag ganska bra ändå.
 
Usch vad jag måste göra någonting åt min dörr. Den är så hemsk!