/ • Foto - Djur / • Foto - Natur /

Träden står i brand

Mitt huvud hade ju inte ställt om sig till höst när vi landade hemma i Sverige i lördags. Regnet smattrade ner på flygplatsen och mörka moln följde oss hela vägen hem. Det kändes inte jätteroligt efter att ha spenderat en vecka i 30 grader och strålande sol. Men så häromdagen, när jag promenerade till tåget, insåg jag i min stilla överraskning att trädens löv hade börjat byta färg. Det mesta är fortfarande grönt, men så dyker det upp ett träd här och var som bryter grönskan med sina brandgula färger. Jag blir lika paff varje år. Lika chockad över hur vacker naturen kan vara. Och när jag såg det första röda lövet kändes det inte lika jobbigt med höst längre. Framför allt inte när jag bläddrar igenom förra årets bilder. Erkänn, är inte hösten bara magisk? Jag är så taggad på att ge mig ut och fota när omgivningen snart ser ut så här!
 
 
#1 / / Pauline:

Åh så underbart med höst! Helt klart min favoritårstid, även om jag förstår att det blev lite av en omställning efter din tid i solen :)
Fina höstbilder, och tycker nog att en schäfer gör sig bäst bland höstlöv ;)

Svar: Tack! Ja jag håller med, hösten är nog lite av min favoritårstid med. Bort med regnet och leran så är resten ganska mysigt :)
Rebecca Adnell

#2 / / Julia:

Vart redigerar du dina bilder?, så fint!. Kika gärna in på min fotoblogg, kram!

Svar: Tack så mycket! Jag använder Photoshop :)
Rebecca Adnell

#3 / / Lina från grannar på landet:

Jag ÄLSKAR bilden med hunden i löven!

Svar: Taack!
Rebecca Adnell