/ • Personligt - Vardag /

Som ett helt nytt rum!

Det kaaaan vara så att vi nu har fått nytt golv i hallen. Och det kaan vara så att jag är lyckligare än någonsin, för att det där röda äntligen är borta! Kommer att lägga upp ordentliga före- och efterbilder när allting är på plats, men nu är vi verkligen på gång. Golvet blev sååå himla snyggt, mycket snyggare än jag trott från början, och imorgon kommer målaren och tapetserar och fixar klart det sista. När jag kommer hem efter jobbet imorgon kväll är allting förhoppningsvis klart!
 
/ • Foto - Natur /

And the ocean was our sky

 
/ • Personligt - Vardag /

Tjugonio stycken ljusglimtar

 
Det allra bästa jag vet när jag känner mig stressad, orolig eller bara lite obekväm är att släcka taklampan och låta rummet fyllas med ljus från alla mina ljuslyktor. Ibland har jag svårt att slappna av, och det har varit extra svårt dom senaste veckorna. Jag har hållit igång hela dagarna och eftersom jag vetat i bakhuvudet att det funnits så mycket att göra har jag inte riktigt låtit mig själv slappna av. Men det är då värmeljusen kommer in i bilden. Det blir så mycket mysigare. Jag har min säng som är stor och skön som ett eget litet palats och att bara ligga där och ha vänner rullandes i bakgrunden gör ganska mycket för psyket. 
 
Jag har svårt att gå förbi gulliga ljuslyktor i affärer. Jag har egentligen alldeles för många, men samtidigt är det lite charmigt. 29 stycken, för att vara exakt. Och sedan två ljusslingor på det. Men jag äälskar att ha alla tända samtidigt. Sedan doftar det ju ganska gott också.