/ · England / • Resor - Övrigt /

England, en gång till

2013 åkte jag till England för första gången. Sedan dess har jag varit där mer gånger än jag kan räkna. Flera gånger per år, och ibland med bara någon veckas mellanrum. Och varje gång jag kliver av planet, går på gatorna i London eller bara hör den brittiska dialekten runt omkring fylls jag med en sådan enorm lycka och kärlek. Vissa resor har inte varit lätta. Vissa har inte alls gått som vi planerat, men jag har aldrig någonsin ångrat mig eller fått hemlängtan. Vi har varit över halva landet - en resa klämde vi in 6 städer på mindre än två veckor, haha. Första resan till London var i turist-syfte, annars har huvudfokuset alltid varit konserter och gig. Någonting jag verkligen lever för, och jag får uppleva det med mina tre bästa kompisar. Det är helt oslagbart. Jag älskar att få strosa ner utmed Oxford Street eller bara kliva av på Kings Cross och känna igen mig. Känna mig hemma, trots att jag är så långt bort. Kliva på ytterligare en buss som antingen saknar AC eller är alldeles för kall, men jag vet att den alltid leder till någonting bra. En till bussresa betyder ett till gig. 
 
Den här resan blev intressant på många sätt och giget vi skulle på höll på att bli inställt, men det blev av tillslut trots att det blev några låtar korta. Bandet vi var och såg nu upptäckte vi när dom var förband åt ett band som i sin tur varit förband åt ett annat favoritband. Det här med förband är bra ibland ;) Vi har varit och sett dom ett par gånger och det här är ett band med typ 10 fans, varav vi tre svenskar, så det är alltid väldigt litet och intimt. Men det är ibland dom gigen jag älskar allra mest, när man faktiskt får chansen att interagera med bandet. Vi har ju aldrig varit dom där jobbiga, efterhängsna fansen någonsin - jag föredrar när man faktiskt kan skapa någon typ av relation med personerna och få ut någonting bättre och roligare än att stå och skrika i någons ansikte, hehe. Det här lilla bandet har vi ju nästan utvecklat en liten kompisrelation till och det är alltid lika roligt att träffa dom - för min del var det två hela år sedan (men vi har hånat varandra på facebook under fotbolls-VM...) jag såg dom sist, men det var lika roligt som vanligt. Förhoppningsvis tar det inte lika lång tid igen tills nästa gång ;)
 
Slutet gott, allting gott. Det blev som sagt inte som planerat, men i slutändan var det värt allt strul och jag och Isabelle fick dessutom lite extra tid i London till shopping och sightseeing. Vi besökte självklart Hyde Park och bara strosade runt i den lummiga parken tillsammans med halva Londons befolkning, kan ha gått in på Primark och hittade på lite annat roligt. Vi ses snart igen, älskade England! ♥ 
 
 
#1 / / Emma Engström:

England är verkligen ett ställe jag skulle vilja till! Låter som att ni fått vara med om väldigt mycket <3

Svar: Hoppas du tar dig dit någon gång! Kan varmt rekommendera <3
Rebecca Adnell

#2 / / Lena:

Åh vad jag känner igen mig i den här texten! Och vi ska ju inte börja tala om alla galet duktiga gatumusikanter på Londons gator!

Svar: Verkligen! Man blir så lycklig av att bara promenera utmed gatorna!
Rebecca Adnell